ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη: Το «αντίο» του Γιάννη Κακλέα

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε στα 57 της η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη, με τη δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή από τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα.

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη, με τη δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από την ανάρτηση του σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λίγο αργότερα, το δικό του «αντίο» είπε και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός σκηνοθέτης, με μία μαύρη φωτογραφία που συνοδεύτηκε με ένα «Καλό ταξίδι Ιφιγένεια», αποχαιρέτησε την αγαπημένη ηθοποιό, η οποία, μεταξύ άλλων, ήταν κόρη του ηθοποιού του Θεάτρου Τέχνης, Δημήτρη Αστεριάδη.

Πέθανε η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ιφιγένεια Αστεριάδη εμφανίστηκε τελευταία φορά στο «σανίδι» στη θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός Αναρχικού» με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο, η οποία έκλεισε μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν τον κύκλο της, την Κυριακή των Βαΐων.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button