ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της μικρής Άννυς: Την πούλησαν οι ίδιοι της οι γονείς;;;

 

 

Τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα της σήμανσης σχετικά με τις λήψεις γενετικού υλικού που έκαναν από τα δύο σπίτια, της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου διέμενε ο πατέρας της μικρής Άννυ που αγνοείται τις τελευταίες δύο εβδομάδες, και της οδού Αβέρωφ όπου διέμενε η μητέρα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με διαρροές που έχουν γίνει από τις βουλγαρικές αρχές, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της αγοραπωλησίας της 4χρονης, σενάριο το οποίο εξετάζεται, μεταξύ άλλων, και από τις ελληνικές αρχές.

 

Αποσύρθηκε ο ένας δικηγόρος που “καρφώνει” τον συνάδελφό του

Παράλληλα, σήμερα αποσύρθηκε από την υπόθεση ο ένας εκ των δύο δικηγόρων, Φώτης Μπαμπάνης, ο οποίος την χειριζόταν μαζί με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου. “Αποσύρθηκα συναινετικά μαζί με το ζευγάρι των Βουλγάρων. Ο λόγος ήταν ότι στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη προέκυψε ακόμη ένας Βούλγαρος με τυνησιακά έγγραφα, ο οποίος κοιμόταν στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα, μαζί με τον πατέρα της μικρής. Κάθε φορά αναδεικνύεται κάτι καινούριο. Τώρα αναζητείται αυτός από τις ελληνικές αρχές. Είναι απαράδεκτη και αντιδεοντολογική η συμπεριφορά του άλλου συναδέλφου, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση, του κ. Γεωργίου, ο οποίος πρώτα από όλα πήρε την υπόθεση πάνω του χωρίς να με αναφέρει καθόλου και εξέφρασε προσβλητικό σχόλιο στο πρόσωπό μου. Ότι δηλαδή αν ήταν αυτός στην υπόθεση από την αρχή δεν θα συνέβαιναν όλα αυτα”, λέει χαρακτηριστικά στο newsit.gr , o Φώτης Μπαμπάνης.

“Εγώ ενημερώθηκα για την υπόθεση όταν επέστρεφα από τη Σύρο γιατί είχα πενταμελές Εφετείο εκεί. Στη συνέχεια όταν είδα τη μητέρα στο Ανηλίκων, είχε ήδη καταθέσει το ψευδές σενάριο. Δεν την είδα πιο πριν προκειμένου να ενημερωθώ. Όταν την συνάντησα εκείνη κατέθετε ήδη. Δεν αποκλείω κανένα σενάριο και δεν μπορώ να προβλέψω κάτι. Τα αποτελέσματα της σήμανσης θα δείξουν πολλά. Εκεί θα έχουμε καθαρή εικόνα. Στο σπίτι μπορεί να διέμενε και κάποιος άλλος. Διαρκώς προκύπτουν νέα στοιχεία”, προσθέτει ο κ. Μπαμπάνης.
Έρευνες στη Βουλγαρία

Να τονίσουμε πάντως πως κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναχώρησε την Παρασκευή για τη γειτονική χώρα, όπου θα εξετάσει έναν φίλο του πατέρα του μικρού κοριτσιού, που αγνοείται από τις 21 Απριλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν η μητέρα επέστρεψε από τη Γερμανία και πληροφορήθηκε από τον πατέρα ότι το παιδί χάθηκε, επικράτησε πανικός και οι δύο γονείς έκαναν ταξίδι “αστραπή” στη Βουλγαρία. Μάλιστα, η Αστυνομία είχε βρει και τις αποδείξεις από τα διόδια. Στο μεταξύ, συνεχίστηκαν και την Παρασκευή οι έρευνες στο διαμέρισμα στην Ομόνοια, όπου έμενε η μικρή Άννυ.

Πάντως, δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη, η μητέρα της 4χρονης έχοντας δίπλα της τον δικηγόρο της Σταύρο Γεωργίου, επανέλαβε πως η φωτογραφία που της έδειξαν οι αρχές απο το ταξί δείχνει κατά 95% το παιδί της.

Όπως χαρακτηριστικά είπε “πιστεύω ότι είναι το παιδί μου, μόνο γιατί η φωτογραφία είναι μακρινή δεν μπορώ να είμαι απολύτως σίγουρη, γι΄αυτό περιμένω την ανάλυση της φωτογραφίας. Είπα ψέματα για τη Σύλβια (την υποτιθέμενη φίλη) για να προστατεύσω τον πατέρα. Το παιδί έφυγε από το σπίτι του πατέρα. Μέχρι να μου τη φέρουν θα πιστεύω οτι είναι ζωντανή”.

 

 

πηγη newsit.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button