ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανείπωτος ΘΡΗΝΟΣ στη Ρόδο λίγο πριν το Πάσχα: 22χρονο παλικάρι αυτοκτόνησε μία εβδομάδα αφότου αυτοκτόνησε η φίλη του!

 

 

Πριν ακόμη συνέλθει η ροδιακή κοινωνία από τις αυτοκτονίες των προηγουμένων ημερών, αλλά και τις απόπειρες, έρχεται στον θλιβερό κατάλογο να προστεθεί ακόμη ένας θάνατος ενός νέου ανθρώπου.

Ο νεαρός άνδρας, φέρεται να έθεσε τέρμα στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο, τον πλέον οδυνηρό και αργό, όπως και η 25χρονη Ροδίτισσα την περασμένη Κυριακή, της οποίας ήταν στενός φίλος, όπως λένε οι πληροφορίες. Ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε με μια νάιλον σακούλα γύρω από στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή, ο οποίος θα αποφανθεί και για τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Η Ασφάλεια Ρόδου ταυτόχρονα διενεργεί έρευνες.

 

πηγη newsone.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button