ΔΙΑΦΟΡΑ

Ήλπιζε σ’ ένα θαύμα: Κατέρρευσε η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια, έσκαβε με τα χέρια να βρει το παιδί της

Κως: Κατέρρευσε η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια

Τραγικό ήταν το τέλος που δόθηκε στην εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια, η οποία τελικά εντοπίστηκε νεκρή στην Κω, αφού αγνοούνταν για περίπου 1 εβδομάδα. Για τη δολοφονία της άτυχης Πολωνής κατηγορείται ένας 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος φέρεται να τη σκότωσε διά του στραγγαλισμού.

Η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια, που ήρθε από την Πολωνία στην Ελλάδα, προκειμένου να βρει την κόρη της, ήλπιζε σ’ ένα θαύμα, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, χθες, Κυριακή, οπότε έγινε γνωστό ότι εθελόντρια εντόπισε ο πτώμα του παιδιού της, κατέρρευσε και πλέον το μόνο που ζητά είναι να βρεθούν και να πληρώσουν όλοι όσοι εμπλέκονται στη δολοφονία της κόρης της, η οποία ήρθε στην Κω, ώστε να δουλέψει για τη σεζόν και βρήκε αυτό το φρικτό τέλος.

Η χαροκαμένη μητέρα έφτασε νωρίς χθες, Κυριακή, στην Κω, με μια ομάδα ντετέκτιβ, για να συνδράμει την επιχείρηση των ελληνικών Αρχών, ώστε να εντοπιστεί η Αναστάζια – Πατρίτσια Ρουμπίνσκα.

Την είδηση κοινοποίησε ο 28χρονος σύντροφος της αγνοούμενης ξενοδοχοϋπαλλήλου, Μιχαήλ Σλιβίνσκι, με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, στην οποία υπογράμμισε «Αύριο με τη μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντετέκτιβ θα ψάξουμε για την Αναστάζια. Αν κάποιος θέλει να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή ξέρει ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν στην αναζήτηση, παρακαλώ, επικοινωνήσετε μαζί μου, κάθε ώρα μετράει!».

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Αυτό το νέο κορίτσι βρέθηκε νεκρό. Είναι τραγικός ο επίλογος αυτής της υπόθεσης. Είναι πάρα πολύ κοντά από το σπίτι του 32χρονου και την περιοχή που εργαζόταν το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή.

Μου μετέφεραν οι εθελοντές ότι η μητέρα της, η γυναίκα αυτή έψαχνε και έσκαβε στα χωράφια με τα χέρια της, ήταν τέτοια η αγωνία να βρει το παιδί της. Η μητέρα από το πρωί ερευνούσε χωρίς μέσα, μόνο με τα χέρια της για να βρει το παιδί της».

Κως: Η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια πίστευε ότι έχει απαχθεί

Η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια πίστευε μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι η κόρη της έχει απαχθεί και μάλιστα επεσήμανε στην πολωνική ιστοσελίδα tuwroclaw «Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί».

Την ίδια ώρα, φίλοι της 27χρονης την αναζητούσαν μέχρι και στα παράλια της Τουρκίας, σημειώνοντας σε ανάρτησή τους «Το αφήνω εδώ, καθώς ίσως κάποιος έχει δει αυτό το κορίτσι στο Μπόντρουμ. Υπάρχει πιθανότητα να την απήγαγαν από την Κω.

Αγνοείται από τις 12.06.2023, τελευταία γνωστή τοποθεσία Μαρμάρι στην Κω. Η Αναστάζια Ρουμπίσκα είναι 27 ετών, έχει ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια και έχει ύψος περίπου 169 εκατοστά. Έχει ένα σημάδι από κάψιμο στο χέρι».

Κως: Εικόνες της 27χρονης Αναστάζια

 

 

 

 

 

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button