ΔΙΑΦΟΡΑ

ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από την Βίκυ Σταμάτη: Δίνει ονόματα πολιτικών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ώστε να βγει από την φυλακή!

 

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Βίκυς Σταμάτη είναι καταιγιστικές και όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ταράξουν εκ νέου τα νερά.

Λίγες ημέρες μετά την απόδρασή της και μόλις δύο ημέρες μετά την επιστροφή της στις εγκαταστάσεις της ψυχιατρικής κλινικής του Δρομοκαϊτειου, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φέρεται να είναι αποφασισμένη να… “απασφαλίσει”.

Από τον εντοπισμό της κι έπειτα, τα μέτρα ασφαλείας στο Δρομοκαϊτειο είναι πλέον δρακόντεια κι αυτό ίσως να σημαίνει πως η σύζυγος του πάλαι ποτέ πανίσχυρου υπουργού θα προσπαθήσει να βρει έναν άλλο τρόπο για να αφήσει πίσω της τις ημέρες εγκλεισμού σε σωφρονιστικά ιδρύματα.

Επίσκεψη Ραγκούση και… “βόμβα”!

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, την επισκέφθηκε στο Δρομοκαϊτειο ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στις πόμενες ημέρες, η Βίκυ Σταμάτη θα προβεί σε αποκαλύψεις όσον αφορά στην υπόθεση για το “ξέπλυμα” μαύρου χρήματος, για την οποία και κατογορείται.

Μάλιστα, αφήνεται να εννοηθεί πως θα ειπωθούν πράγματα και καταστάσεις που παραμένουν άγνωστα από τις μέχρι τώρα έρευνες για την υπόθεση, για την οποία κατηγορείται τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα ακουστούν και συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών, που προς το παρόν δεν έχουν ακουστεί…

Η Βίκυ Σταμάτη, λοιπόν, φαίνεται πως αλλάζει στάση μετά την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης, αλλά και τις αλλεπάλληλες -κι επίσης αποτυχημένες- αιτήσεις αποφυλάκισης.

Η… ανακούφιση του Άκη

Την ίδια ώρα, με μία αποκαλυπτική συνέντευξη, ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, Άκης Τσοχατζόπουλος, σχολιάζει “τέλος καλό όλα καλά” για τον εντοπισμό της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη κι επιμένει πως η απόδρασή της από το Δρομοκαϊτειο δεν αποτελούσε ένα οργανωμένο σχέδιο.

“Είχες ανησυχήσει;”, ρωτήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος για να απαντήσει: “Μα τι είναι αυτά που λες; Είναι δυνατόν να μην είχα ανησυχήσει; Ακούς αυτές τις ανοησίες ότι ήταν ”σχεδιασμένη” απόδραση; Από ποιους και με τι κίνητρα; Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου, ότι υπήρχε σχέδιο. Ήμουν σίγουρος ότι γρήγορα θα βρισκόταν η σύζυγός μου. Το θέμα ήταν πώς θα την βρίσκαμε”.

Ο πρώην υπουργός παραδέχθηκε στην εφημερίδα ότι φοβόταν για τη ζωή της Βίκυς Σταμάτη: “Μόνο γι’ αυτό φοβόμουν. Η κοπέλα είναι άρρωστη. Εχει μεγάλο πρόβλημα, το λένε όλοι οι γιατροί του Δημοσίου, όλοι οι καθηγητάδες. Οι μόνοι που δεν το καταλαβαίνουν είναι εκείνοι, που επί πέντε φορές απορρίπτουν την αίτηση αποφυλάκισής της και αποφασίζουν με το “έτσι θέλω” για τη συνέχιση του δράματος, που επί τρία χρόνια περνάει η ίδια και το παιδί μας, μόνο και μόνο γιατί αμάρτησε να με παντρευτεί, να γίνει γυναίκα μου;”.

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button