ΔΙΑΦΟΡΑ

Δημήτρης Κόκοτας – Τώρα σοβαρή εξέλιξη

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματά σχεδόν εδώ και 40 μέρες, από όταν εισήχθη εσπευσμένα σε αυτό στις 28 Μαρτίου 2024, μετά από έμφραγμα και εγκεφαλικό. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, η διαδικασία αποσωλήνωσης του τραγουδιστή «πάγωσε» ξανά, αλλά αυτή τη φορά λόγω Πάσχα.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα με την Ματίνα Παγώνη να μεταφέρει τα χαρμόσυνα νέα μιλώντας στο Action 24.

Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Action 24 μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα. Μάλιστα η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών μετέφερε και τις ευχές της για τον τραγουδιστή και την οικογένεια του.

«Οι δικοί του άνθρωποι θέλουν να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, διότι ήταν μια εβδομάδα όπου υπήρξε στασιμότητα. Λόγω των διακοπών του Πάσχα, οι γιατροί οι οποίοι παρακολουθούν τον Δημήτρη Κόκοτα απουσίαζαν κι έτσι στο νοσοκομείο υπήρξε προσωπικό ασφαλείας το οποίο επέβλεπε την κατάσταση της υγείας του.  Αυτό που “πάγωσε” προσωρινά ήταν η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων», ανέφεραν χαρακτηριστικά σε εκπομπή του OPEN για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα.

Στη συνέχεια ανέφεραν πως ο τραγουδιστής εξακολουθεί να ανοιγοκλείνει τα μάτια του και να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. «Αυτό δεν πρέπει να παρερμηνευτεί. Εξακολουθεί να έχει για λόγους ασφαλείας τη μηχανική υποστήριξη», επισήμαναν επίσης στην εκπομπή. Με την επιστροφή των γιατρών θα υπάρξει επανεξέταση ώστε να μειωθεί η ποσότητα φαρμάκων, για να ξεκινήσει διαδικασία αποσωλήνωσης του.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Παγώνη, ο Δημήτρης Κόκοτας έχει δική του αναπνοή. Οι γιατροί έχουν μειώσει αρκετά τα φάρμακα που του χορηγούν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Όπως πρόσθεσε, ο Δημήτρης Κόκοτας έχει ξυπνήσει αλλά χρειάζεται χρόνο, υπομονή και ψυχραιμία. Μάλιστα, σημείωσε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά, χωρίς όμως να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

«Μακάρι να είναι καλά ο Δημήτρης Κόκοτας, να βγει από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στην οικογένειά του», ευχήθηκε η Ματίνα Παγώνη.

 

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button