ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιατί διάβαζε για τον Χριστιανισμό ο Μπιν Λαντεν λίγο πριν τον σκοτώσουν;

 

Mια σοβαρή αποκάλυψη για όσα διάβαζε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν λίγο πριν πέσει νεκρός από την αμερικανική επιχείρηση έγινε αυτές τις μέρες. Μεταξύ των εγγράφων που βρέθηκαν στον τόπο όπου ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε το 2011, ήταν μια λίστα με τα προφίλ των επισκόπων της Εκκλησίας της Αγγλίας

 

Από το γραφείο του διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών αποχαρακτηρίστηκαν περισσότερα από 100 έγγραφα και δόθηκαν στη δημοσιότητα. Οι Αγγλικανοί επίσκοποι και τα προφιλ τους που φαίνεται να ενφιέφεραν τον Λαντεν απλώς αναφέρονται ως ένα στοιχείο υπό τον τίτλο «άλλα θρησκευτικά έγγραφα».

Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους ο Μπιν Λάντεν ενδιεφερόταν για τα ανώτερα κλιμάκια της αγγλικανικής Εκκλησίας.

Στον κατάλογο υπό τον τίτλο «Άλλα θρησκευτικά έγγραφα» υπήρξαν ακόμη κείμενα όπως  “ο Μωάμεθ στη Βίβλο” ,άρθρα από το Islamhouse.com, μεταξύ των οποίων δύο με τίτλο «Σταυρώθηκε ο Ιησούς για εξιλέωση μας; » και «Η Ανάσταση».

 

πηγη http://ekklisiaonline.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button