ΔΙΑΦΟΡΑ

Νάξος: «Θα το μεγαλώσουμε σαν δικό μας», λέει ο πατέρας της 13χρονης για το μωρό της κόρης του

Καλά στην υγεία της παραμένει η 13χρονη που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι μέσα στις τουαλέτες του νοσοκομείου της Νάξου, με τους γιατρούς να μην αντιλαμβάνονται ότι η νεαρή ήταν έγκυος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, ο πατέρας της ανήλικης δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα μεγαλώσουν το παιδί σαν δικό τους, καθώς επιθυμούν η 13χρονη να συνεχίσει το σχολείο.

«Το κορίτσι είναι μια χαρά», είπε ο πατέρας της 13χρονης, προσθέτοντας ότι εάν γνώριζαν την εγκυμοσύνη της το παιδί θα είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο για να γεννήσει.

«Το μωρό είναι πολύ καλά (…) Εγώ θα είμαι και πατέρας και παππούς για το εγγόνι μου. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά και θα μεγαλώσω κι αυτό σαν δικό μου. Η κόρη μου θέλω να συνεχίσει το σχολείο της και θα είμαστε στο πλευρό της», ανέφερε.

Ο πατέρας της ανήλικης συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν εκείνη το γνώριζε. Είχε παχύνει λίγο, αλλά η κοιλίτσα της δε φαινόταν και δε μας πήγε στο μυαλό».

 

Πώς κανείς δεν ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της 13χρονης – Ο γιατρός πέρασε για φερμουάρ το μωρό

Στις τουαλέτες του νοσοκομείο Νάξου γέννησε ένα 13χρονο κορίτσι, μαθήτρια γυμνασίου, το οποίο δεν γνώριζε ότι κυοφορούσε το πρώτο της παιδί.

Οι γονείς της ανήλικης τη μετέφεραν στα επείγοντα με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, τους οποίους απέδωσαν σε χρόνια δυσκοιλιότητα. Ο παιδίατρος της χορήγησε κλύσμα για να ανακουφιστεί. Αφού η νεαρή βρισκόταν για αρκετή ώρα στην τουαλέτα, ο γιατρός πήγε να τη βρει και τότε αντίκρισε το μωρό μέσα στη λεκάνη και τον ομφάλιο λώρο να κρέμεται.

Στη συνέχεια η 13χρονη υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για να δουν αν υπήρξε κάποια επιπλοκή και ελλείψει γυναικολόγου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου όπου νοσηλεύεται μαζί με το μωράκι της. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νοσοκομείο Νάξου δεν υπήρχε την ώρα εκείνη ακτινολόγος, για αυτό και η ανήλικη δεν υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα πριν γεννήσει στην τουαλέτα.

Η υγεία του βρέφους και της μητέρας

Καλά στην υγεία τους είναι το 13χρονο κορίτσι, μαθήτρια γυμνασίου, αλλά και το μωρό που γέννησε. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 13χρονη το μωρό της νοσηλεύονται στο νοσοκομείου Σύρου.

Στη συνέχεια η 13χρονη υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για να διαπιστωθεί αν υπήρξε κάποια επιπλοκή και ελλείψει γυναικολόγου αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σύρου όπου νοσηλεύεται μαζί με το μωράκι της.

Πηγή Φωτογραφίας: depositphotos.com

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button