ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις… Νέα εκδοχή στην υπόθεση Βαγγέλη!-“Εγώ είμαι αυτός που τον είδα τελευταίο”

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις…

Σάλος μετά την αποκάλυψη του spirospero.Αυτή την ώρα στην Εισαγγελία του Ηρακλείου, βρίσκεται η οικογένεια
και ο δικηγόρος του νεαρού-συμφοιτητή του Βαγγέλη.Ο γνωστός δικηγόρος Ηρακλείου, Άγγελος Ζερβός, με κατηγορηματικό τρόπο μας διαβεβαιωσε, οτι ο “φανταρος” ουδεμία σχέση έχει με την εξαφάνιση του Βαγγέλη.Αντιθέτως, υπογράμμισε οτι είναι πολύ καλός φίλος του, με τον οποίο έκανε στενή παρέα.Ο ίδιος, οπως μας είπε, δεν έχει υπηρετήσει ακόμα την θητεία του, καθώς επίσης ότι είναι και ο τελευταίος που είδε τον Βαγγέλη εκεινο το βράδυ πριν την εξαφάνισή του.

Νωρίτερα, ο πελάτης του έφαγε με τον Βαγγέλη και στη συνέχεια ο καθένας , οπως υποστηρίζει, πήγε στο δωμάτιό του.Έκτοτε αγνοείται η τύχη του Βαγγέλη.Όλα αυτά τα σημαντικά στοιχεία, τα εχει αναφέρει ο ιδιος ο νεαρός(το όνομα και το επίθετό του δεν το αναφέρουμε) και στις αρχές της διοικησης της ΕΛΓΟ.Ο κος Ζερβός ζήτησε για άλλη μια φορά να αποσύρουμε τη φωτογραφία του νεαρού, απειλώντας με ασφαλιστικά μέτρα για αγωγές κατα του spirospero.Το spirospero υπογραμμίζει οτι σε κανενα απο τα ρεπορτάζ του δεν ανέφερε ούτε το όνομα του νεαρού , αλλά σεβόμενο τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ουδεποτε μίλησε για ενοχή η αθώωση του νεαρού.

Το καλό πάντως είναι ότι η σιωπή έχει αρχίσει να σπάει..

πηγη spirospero.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button