ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Σοκ Αυτοκτόνησε ο πατέρας της 14χρονης που βiαζόταν

Απέραντη θλίψη στον Μυλοπόταμο: Αυτοκτόνησε ο πατέρας της 14χρονης που βiαζόταν από 12 άτομα – Εισέπνευσε υγραέριο.

Ο 50χρονος άνδρας δεν άντεξε και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο πατέρας της 14χρονης στο Ρέθυμνο, η οποία βiάστηκε από 12 άτομα, κατ’ επανάληψη τα τελευταία τρία χρόνια.

Επρόκειτο για τον 50χρονο, Β.Δ., για τον οποίο είχε εκδοθεί και missing alert. Ο άνδρας, με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο χωριό Μάζες, έχοντας εισπνεύσει υγραέριο από φιάλη που είχε στο όχημα του.

Η ανήλικη, η οποία διαμένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου φέρεται, να είχε σ3ξουαλικές συνευρέσεις με διάφορα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 15χρονης είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.

Έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης κι έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακριτική Αρχή.

Αυτοκτόνησε ο πατέρας του θύματος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Livenews, ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας αυτοκτόνησε πριν από μία εβδομάδα. Είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, με μια φιάλη υγραερίου.

Πιθανώς να είχε μάθει για τις έρευνες της αστυνομίας τι συνέβαινε με την κόρη του, δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, δεν βρέθηκε σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Το καλοκαίρι του 2023 δεχτήκαμε στην «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056», ανώνυμη αναφορά, από ευαισθητοποιημένους πολίτες για κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης από την ευρύτερη ορεινή περιοχή στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, όπου φέρεται να εμπλέκονται ενήλικοι άνδρες, τόσο αλλοδαποί, όσο και ημεδαποί.

Προχωρήσαμε, όπως σε κάθε ανάλογο περιστατικό στην άμεση ενημέρωση των αρμόδιων Αρχών, και απευθυνθήκαμε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Έγινε τηλεφωνική διασύνδεση του ατόμου που κάλεσε από την «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» με στελέχη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς το άτομο που κάλεσε επιθυμούσε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Έπειτα από την ενημέρωση και τη διασύνδεση αυτή, στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης και της καλής συνεργασίας με τον Οργανισμό, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, κίνησε άμεσα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να εντοπισθεί η 15χρονη και κατόπιν εισαγγελικής εντολής διερευνήθηκαν διακριτικά οι συνθήκες διαβίωσης της.

Η κινητοποίηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου για την εν λόγω υπόθεση της ανήλικης ήταν άμεση, καθώς αποτελεί σύνηθες φαινόμενο σε περιπτώσεις ανώνυμων αναφορών, να μην κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες από όλες τις αρμόδιες Αρχές, να αρχειοθετούνται οι αναφορές και να μη διερευνάται η ισχύς τους, με αποτέλεσμα επικίνδυνοι άνθρωποι να μπορούν να δρουν εις βάρος των παιδιών, ανενόχλητοι.

Η σ3ξουαλική κακοποίηση των παιδιών είναι καιρός να μη «Μένει Μυστικό»!

Πρέπει να γίνεται αναφορά και ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, καθώς σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν εμφανή ανησυχητικά σημάδια –είτε στο σώμα, είτε στη διάθεση ή στη γενικότερη συμπεριφορά ενός παιδιού, που προμηνύουν ότι βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά καταλήγει να «μένει τελικά ..μυστικό».

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button