ΘΑΥΜΑΤΑ

Θαυμαστή φανέρωσις εικόνος της Αγίας Παρασκευής

Κύριε Διευθυντά,
Ό ευλαβής Π.Κ.Κ. είδε μία συγκεκριμένη εικόνα της Αγίας Παρασκευής κάπου μέσα στον Ναό, ή οποία έλεγε ότι «δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι».

Από εκείνη την στιγμή διαρκώς είχε στο μυαλό του την εικόνα της Αγίας πού είδε και προσευχόταν συνεχώς στην Αγία Παρασκευή ψάλλοντας το απολυτίκιό της. Κατάλαβε ότι κάπου θα ήταν κρυμμένη …


Κύριε Διευθυντά,
Ό ευλαβής Π.Κ.Κ. είδε μία συγκεκριμένη εικόνα της Αγίας Παρασκευής κάπου μέσα στον Ναό, ή οποία έλεγε ότι «δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι».

Από εκείνη την στιγμή διαρκώς είχε στο μυαλό του την εικόνα της Αγίας πού είδε και προσευχόταν συνεχώς στην Αγία Παρασκευή ψάλλοντας το απολυτίκιό της. Κατάλαβε ότι κάπου θα ήταν κρυμμένη ή εικόνα της Αγίας και έπρεπε να ψάξει να την βρει, να την βγάλει από το σκοτάδι.

Ό ιερέας τού Ναού άρχισε να ψάχνει παντού μέσα στον Ναό τού Άγ. Μάρκου Ευγενικού, ό όποιος έχει παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής, αλλά δεν υπήρχε κάποια φορητή εικόνα της Αγίας.

Μετά από τριήμερη αναζήτηση, ό ιερέας βρήκε την εικόνα της Αγίας, όπως ακριβώς τού είχε πει και περιγράφει, κρυμμένη και ξεχασμένη σε μία σκοτεινή αποθήκη, την ανέσυρε, και την θύμιασε.

Ή εικόνα της Αγίας Παρασκευής τοποθετήθηκε σε μεγάλο προσκυνητάριο, σε περίοπτη θέση μέσα στον Ναό, προς προσκύνηση και ευλογία τών πιστών.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

apantaortodoxias.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button