ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙΣ: Η μητέρα του Άλεξ μιλάει για τον Βαγγέλη: “Πείτε τι συνέβη στο παιδί, μην δίνεται άλλο τέτοιο πόνο σε μάνα”!

 

Με φωνή ψύχραιμη και σκέψη κατασταλαγμένη, η μητέρα του Άλεξ Μεσχισβίλι Νατέλα, μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Όπως όλη η Ελλάδα, έτσι κι εκείνη παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τα όσα ακούστηκαν για τις επιθέσεις βίας που δεχόταν ο 20χρονος φοιτητής από συμπατριώτες του μέσα στη Σχολή του, της θυμίζουν τις στιγμές φρίκης και φόβου που βίωσε και ο Άλεξ. Στη δική της περίπτωση η βία των συμμαθητών του, εξελίχθηκε σε τραγωδία. Εννιά χρόνια μετά τον άδικο χαμό του γιου της, θεωρεί απαράδεκτο και αναχρονιστικό να γνωρίζει κάποιος την αλήθεια για το τι μπορεί να έχει συμβεί σε ένα παιδί και να μην την αποκαλύπτει. Όπως είπε χαρακτηριστικά, σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα πάει κάποιος για να εξελιχτεί. Κατά τη γνώμη της είναι τουλάχιστον θλιβερό στην εποχή μας να καλύπτονται τέτοια περιστατικά και να ρίχνουμε τις ευθύνες στο θύμα. Τόνισε πως όλοι ανεξαιρέτως, κοινωνία, γονείς και κυρίως εκπαιδευτικοί, θα ‘πρεπε να βγάζουν στο φως αυτά τα περιστατικά και να τα προλαβαίνουν πριν εξελιχθούν μοιραία. Έχοντας η ίδια βιώσει το μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να νιώσει ένας γονιός, δίνει το δικό της μήνυμα στη μητέρα του Βαγγέλη. Την προτρέπει να κάνει κουράγιο, να παραμείνει ψύχραιμη, να κλείσει τα αυτιά της στους γύρω και να μη σταματήσει στιγμή να ψάχνει για το παιδί της.

Πηγή: anikolouli.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button