ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτι δε πάει καλά – Αυτό είναι το προφίλ του συγκυβερνήτη στο Facebook, πριν το διαγράψουν [photo]

 

Ο 28χρονος Andreas Lubitz, Γερμανικής υπηκοότητας, ήταν ο συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης του Airbus A320 που συνετρίβη στις Γαλλικές Άλπεις…

Αυτό είναι το προφίλ του στο Facebook, πριν το διαγράψουν:

Ο Andreas Lubitz είχε 630 ώρες πτήσης και εκπαιδεύτηκε στη σχολή της Lufthansa στη Βρέμη. Η Germanwings τον προσέλαβε το 2013.

Ισλαμιστές ανέβασαν σελίδα στο facebook για τον συγκυβερνήτη του Airbus: «Αndreas Lubitz, ήρωας του Ισλαμικού Κράτους»
Πηγή: Ισλαμιστές ανέβασαν σελίδα στο facebook για τον συγκυβερνήτη του Airbus: «Αndreas Lubitz, ήρωας του Ισλαμικού Κράτους» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/198347/islamistes-anevasan-selida-sto-facebook-gia-ton-sygkyverniti-toy-airbus-andreas-lubitz#ixzz3VV3nb6cF

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγα λεπτά από τις ανακοινώσεις του εισαγγελέα της Μασσαλίας πως ο συγκυβερνήτης ήταν αυτός που έριξε το μοιραίο Airbas στις γαλλικές Αλπεις και φανατικοί ισλαμιστές δημιούργησαν σελίδα στο facebook χαρακτηρίζοντας τον ήρωα.

Συγκεκριμένα μέσα σε ελάχιστο χρόνο ανέβηκε στα γαλλικά στο facebook η σελίδα «Soutien à Andreas Lubitz, héro de l’Etat Islamique» δηλαδή «Υποστηρίζουμε τον Andreas Lubitz, ήρωας του Ισλαμικού Κράτους».

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο εισαγγελέας έχει απορρίψει το ενδεχόμενο της τροπμοκρατικής ενέργειας.

  Σημειώνεται πως αντίστοιχη σελίδα έχει και ισπανική μετάφραση. Ετσι, έπειτα από αυτές τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, η Αστυνομία της Ισπανίας ανάρτησε στο Twitter πως εξετάζει την ύπαρξη αυτών των προφίλ.
«Λάβαμε τις ειδοποιήσεις σας για προφίλ που δύνανται να κινήσουν ποινικές διαδικασίες για εγκλήματα τρομοκρατίας. Να κάνετε αναφορές, αλλά όχι δημόσια» γράφει στο Tweet της η ισπανική αστυνομία
πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/ 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button