• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Λάρισα: Ψάχνουν τον 39χρονο Βασίλη με ρομπότ στον Πηνειό – Αγνοείται 9 ημέρες

8 Ιανουαρίου, 2025
in ΔΙΑΦΟΡΑ
Λάρισα: Ψάχνουν τον 39χρονο Βασίλη με ρομπότ στον Πηνειό – Αγνοείται 9 ημέρες
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

«Χτένισαν» τα μοναστήρια και δεν είναι σε κανένα ο 39χρονος Βασίλης – Τον ψάχνουν με ρομπότ στον βυθό του Πηνειού

8η ΕΜΑΚ, εθελοντές, πυροσβέστες, drones και εκπαιδευμένος σκύλος επιχειρούν για τον εντοπισμό του Αγνοούμενος για ένατη ημέρα παραμένει ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου, από τις 31 Δεκεμβρίου όπου χάθηκαν τα ίχνη του στη Λάρισα, κοντά στον Πηνειό όπου έκανε βόλτα.

Η πληροφορία που είχε φτάσει στη «Γραμμή ζωής» πως βρίσκεται σε μοναστήρι, ερευνήθηκε από εθελοντές και τις Αρχές, καθώς «σκάναραν» όλα τα μοναστήρια της Λάρισας. Ωστόσο, δε βρέθηκε πουθενά και έτσι οι έρευνες βρίσκονται πάλι στο «μηδέν»

«Κάποια κυρία ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε κάποια συγκεκριμένη μονή και ήταν και απόλυτα βέβαιη. Μάλιστα, μιλούσε αρκετή ώρα με το Silver Alert. Από ό,τι λένε οι πληροφορίες της αστυνομίας που πήγε και έκανε έλεγχο, δεν υπάρχει εκεί. Οπότε, στην ουσία, είμαστε στο ίδιο σημείο», ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Έτσι, οι έρευνες συνεχίζονται γύρω από τον Πηνειό. Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από την Πάτρα «σκανάρουν» με το ρομποτικό σύστημα «Έμιλυ» τον βυθό του Πηνειού. Το ρομπότ «Έμιλυ» διαθέτει ειδικό σόναρ για να σαρώσει και τον πυθμένα του Πηνειού. Ψάχνουν, μάλιστα, ακόμη και σε δύσκολα σημεία μέσα στο ποτάμι, εκεί όπου υπάρχουν ξεριζωμένα δέντρα από την κακοκαιρία «Daniel».

Στις έρευνες συμμετέχουν η 8η ΕΜΑΚ με βάρκες και εθελοντές, ενώ στο σημείο επιχειρεί και ομάδα εντοπισμού αγνοουμένων που έχουν οριστεί ως πραγματογνώμονες από την αστυνομία. Επίσης, στις έρευνες συμμετέχουν πυροσβέστες, drones και εκπαιδευμένος σκύλος.

Έτσι, οι έρευνες συνεχίζονται γύρω από τον Πηνειό. Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από την Πάτρα «σκανάρουν» με το ρομποτικό σύστημα «Έμιλυ» τον βυθό του Πηνειού. Το ρομπότ «Έμιλυ» διαθέτει ειδικό σόναρ για να σαρώσει και τον πυθμένα του Πηνειού.

Ψάχνουν, μάλιστα, ακόμη και σε δύσκολα σημεία μέσα στο ποτάμι, εκεί όπου υπάρχουν ξεριζωμένα δέντρα από την κακοκαιρία «Daniel». Στις έρευνες συμμετέχουν η 8η ΕΜΑΚ με βάρκες και εθελοντές, ενώ στο σημείο επιχειρεί και ομάδα εντοπισμού αγνοουμένων που έχουν οριστεί ως πραγματογνώμονες από την αστυνομία. Επίσης, στις έρευνες συμμετέχουν πυροσβέστες, drones και εκπαιδευμένος σκύλος.

«Έγινε ένα λάθος»

«Έγινε ένα λάθος, πάνω από 12 ώρες έκαναν να κλείσουν το νερό, ο Πηνειός έχει ορμή και έχει και πολλά φερτά υλικά. Εκεί ψάχνουν και ελπίζουν να βρουν το παιδί. (…) Η Αστυνομία ερευνά τα σενάρια. Την έρευνα την κάνει η ΕΜΑΚ», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «έχουν ζητηθεί τα βίντεο από σιδηροδρομικούς σταθμούς, από τα ΚΤΕΛ, από εξόδους από την πόλη για να ερευνηθούν από μία ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. αν μπορεί να υπάρξει κάτι όσον αφορά το να έχει φύγει το παιδί από την πόλη, πράγμα το οποίο εύχονται όλοι, δηλαδή να είναι εν ζωή το παιδί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πιστεύω το κύριο σενάριο το οποίο είναι για κάποιον λόγο, είτε από εγκληματική ενέργεια ένας πήγε να τον ληστέψει, να τσακώθηκε με κάποιον, βρέθηκε σε μια συναλλαγή τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο, ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να γίνει κάτι και με κάθε τρόπο είναι μέσα στο ποτάμι. Αν είναι μέσα στο ποτάμι, είναι σίγουρο ότι έχει καταπλακωθεί από φερτά υλικά και έχει μεταφερθεί πάρα πολύ μακριά».

«Το κινητό το άφηνε πάντα, δεν ήταν του κινητού», πρόσθεσε, επισημαίνοντας: «Η οδυνηρή αλήθεια είναι ότι, αν το παιδί είναι νεκρό μέσα στον Πηνειό, αν έχει καταπλακωθεί από φερτά υλικά, αν έχει μεταφερθεί με την ορμή του ποταμού πολύ πιο κάτω, αν έχει χάσει τη ζωή του, πράγμα το οποίο ούτε καν να το σκεφτόμαστε, θα πρέπει να βρεθεί η σορός του για να μπορέσει να διαπιστωθεί ο λόγος ο οποίος οδήγησε αυτό το παιδί να είναι εκεί πέρα».

Από την πλευρά της, η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου ανέφερε: «Δεν ξυπνάμε μία ωραία πρωία και αποφασίζουμε να εξαφανιστούμε. Ένας άνθρωπος που ασχολείται με την ψυχική υγεία των άλλων, σε μεγάλο βαθμό ξέρει πάρα πολύ καλά να διαχειριστεί οτιδήποτε πρόβλημα προκύψει στη δική του καθημερινότητα. Δεν ξυπνάει κανένας άνθρωπος ο οποίος βιώνει μια υγιή καθημερινότητα και να πει ότι εγώ σήμερα θα εξαφανιστώ».

«Αν εξαφανίστηκε, θα είχε δώσει σημάδια, θα είχε προετοιμάσει κάποιες καταστάσεις», συμπληρώνει.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Θλίψη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»: Πέθανε ο Χρήστος..

Next Post

Έρχεται πολύ χιόνι – Θα το στρώσει μέσα στις πόλεις

Next Post
Έρχεται πολύ χιόνι – Θα το στρώσει μέσα στις πόλεις

Έρχεται πολύ χιόνι – Θα το στρώσει μέσα στις πόλεις

HMPV: Ήρθε ο κινεζικός ιός στη χώρα μας – Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη

HMPV: Ήρθε ο κινεζικός ιός στη χώρα μας – Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr