ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη» δίνει Έλληνας ηθοποιός – Σε μηχανική υποστήριξη στην Εντατική… [photo]

 

Σε σοβαρή περιπέτεια υγείας εξελίχθηκε μία καρδιολογική επέμβαση ρουτίνας για…
γνωστό Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος, εδώ και 17 ημέρες, βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη!
Ο λόγος για έναν από τους πιο συμπαθείς ηθοποιούς, κυρίως του θεάτρου, τον Γιάννη Μόρτζο, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική, σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων της Αθήνας, έπειτα από μια εγχείρηση ρουτίνας by pass.

«Ο Γιάννης δεν είχε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του, απλώς σε μια καρδιολογική εξέταση του βρήκαν μία αρτηρία φραγμένη και του συνέστησαν προληπτικά να κάνει την απαραίτητη χειρουργική διαδικασία του by pass», δηλώνει, στην εφημερίδα «Espresso», πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού. Στο πλευρό του βρίσκεται νηχθημερόν η σύζυγός του, η επίσης ηθοποιός Γιούλη Ζήκου, ελπίζοντας σε ένα θαύμα…

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη και ο οργανισμός του δεν επανήλθε ποτέ μετά την επέμβαση. «Λέγεται ότι υπέστη μετεγχειρητικό σοκ… Εδώ και 17 μέρες που έχει βγει από το χειρουργείο είναι σαν ζωντανός – νεκρός, αφού βρίσκεται στον αναπνευστήρα, σε μηχανική υποστήριξη και δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον», προσθέτει.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Μόρτζος, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης – Καρόλου Κουν, έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες παραστάσεις και σκηνοθετήσει πολλές από αυτές, ενώ τον έχουμε δει και σε τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι «Το Σόι μας», «Το Χρώμα Του Φεγγαριού» και «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή».

[

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button