ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξαφνικό λουκέτο σε γνωστή εταιρεία ντελίβερι με 100 εργαζόμενους

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα – Συνεργάζονταν με γνωστές αλυσίδες σουπερμάρκετ, καταστήματα εστίασης.

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση της διακοπής δραστηριότητας της InstaShop, μέλος του γερμανικού ομίλου της Delivery Hero, στην ελληνική αγορά μετά από δύο χρόνια παρουσίας. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση προς τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, η εταιρεία διακόπτει στις 31 Δεκεμβρίου 2023 τη παροχή υπηρεσιών στην Ελλάδα

Η εταιρεία που συνεργάζονταν με γνωστές αλυσίδες σουπερμάρκετ, καταστήματα εστίασης κ.α. και απασχολούσε πάνω από 100 εργαζόμενους ανέφερε πως «η δύσκολη απόφαση, ελήφθη μετά από προσεκτική αξιολόγηση των τρεχουσών συνθηκών της αγοράς, και των δύσκολων παγκόσμιων μακροοικονομικών συνθηκών που επιμένουν λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να διακόψουμε την υπηρεσία της εφαρμογής μας στην Ελλάδα».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Μετά από δύο χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, και μετά από προσεκτική αξιολόγηση των τρεχουσών συνθηκών της αγοράς, και των δύσκολων παγκόσμιων μακροοικονομικών συνθηκών που επιμένουν λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να διακόψουμε την υπηρεσία της εφαρμογής μας στην Ελλάδα.

Θέλουμε να εκφράσουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που παρείχατε στο Isntashop καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Η αφοσίωσή σας στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος των δραστηριοτήτων μας.

Σύμφωνα με το άρθρο 572 του Ελληνικού Αστικού Κώδικα το οποίο τυγχάνει εφαρμογής και εν προκειμένω, θα θέλαμε να ασκήσουμε το δικαίωμά μας επί του ίδιου και να προχωρήσουμε σε τερματισμό της μεταξύ μας εμπορικής σύμβασης, επικαλούμενο σοβαρό λόγο που συνίσταται στην οριστική διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής και του ιστότοπου Instashop στην Ελλάδα. Ο τερματισμός της μεταξύ μας συμφωνίας και συνεργασίας θα τεθεί σε ισχύ την 31η Δεκεμβρίου.

Καθώς περνάμε σε αυτή τη φάση θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά για να εξασφαλίσει μια ομαλή διαδικασία αποσύνδεσης.

Ακολουθούν μερικά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη:

Μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2023: Οι υπηρεσίες της Instashop θα σταματήσουν επίσημα στην Ελλάδα και το κατάστημα σας δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο στην πλατφόρμα Instashop.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023: Οι πελάτες θα εξακολουθούν να μπορούν να κάνουν παραγγελίες από το κατάστημα σας στο Instashop. Ωστόσο έχετε υπόψιν σας ότι ο αριθμός των εισερχόμενων παραγγελιών ενδέχεται να μειωθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Όλες οι εκκρεμείς παραγγελίες που έγιναν πριν από την ημερομηνία διακοπής της υπηρεσίας θα εκπληρωθούν ως συνήθως. Ζητούμε τη συνεργασία σας για την επεξεργασία αυτών των παραγγελιών ως συνήθως.

Οι εβδομαδιαίες μεταφορές θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ από το δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου του 2023 και μετά θα ξεκινήσουμε τη λογιστική συμφωνία.

Η ομάδα μας θα είναι διαθέσιμη για να σας παρέχει υποστήριξη και να απαντήσει σε τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον υπεύθυνο account manager σας.

Αν και αυτή η απόφαση ήταν αναμφίβολα δύσκολη για εμάς δεν μειώνει την αξία που έχετε προσδώσει στην πλατφόρμα μας και πιστεύουμε ότι η επιχείρησή σας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ανεξάρτητα. Καθώς αποχαιρετούμε την Ελλάδα το Instashop θα συνεχίσει να λειτουργεί σε άλλες χώρες ενώ παραμένουμε προσηλωμένοι στην υποστήριξη των συνεργατών μας στις χώρες αυτές.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή χρειάζεστε βοήθεια κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε αυτή τη μετάβαση και να διασφαλίσουμε τη θετική ολοκλήρωση της συνεργασίας μας. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την αφοσίωση και τη συνεργασία σας με το Instashop. Σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές σας προσπάθειες.

Με εκτίμηση η ομάδα του Instashop».

πηγη typosthes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button