ΔΙΑΦΟΡΑ

Ορφανοτροφείο για… καγκουρό! [photos]

 

Γνωρίστε τον Chris Barnes, έναν ήρωα της Αυστραλίας, ο οποίος έχει…
αφιερώσει τη ζωή του στη διάσωση ορφανών μωρών καγκουρό. Ο επιστάτης, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «Brolga», λειτουργεί ως «υποκατάστατο μαμάς» για σχεδόν 30 καγκουρό των οποίων οι μητέρες τους χτυπήθηκαν και σκοτώθηκαν από τα οχήματα.

Την τελευταία δεκαετία, ο Brolga εργάζεται ακούραστα για τη διάσωση και τη φροντίδα των ζώων μέχρι να τα απελευθερώσει με ασφάλεια στο φυσικό τους περιβάλλον. Η καθημερινότητά του περιλαμβάνει το τάισμα, τη βόλτα και γενικά την περιποίηση των μωρών, όπως κάνει μια μαμά… Τα ζώα τον λατρεύουν και εκείνος επίσης, ενώ το επόμενο όνειρό του είναι να δημιουργήσει το πρώτο Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων στο κέντρο της Αυστραλίας.

 

 

 

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button