ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Μαντλίν ΜακΚάν: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA της γυναίκας που ισχυριζόταν ότι είναι η αγνοούμενη

Η Μαντλίν ΜακΚάν είχε εξαφανιστεί από τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007, όταν ήταν τριών ετών.

Το τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε η Πολωνή γυναίκα που ισχυριζόταν ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν απέδειξε ότι δεν πρόκειται για την εξαφανισμένη Βρετανίδα.

Η 21χρονη Τζούλια Βέντελ εμφανίστηκε προ ημερών σε αμερικανική εκπομπή επιμένοντας στους ισχυρισμούς της ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν ωστόσο το τεστ έδειξε πως είναι από τον Πολωνία, όπως επέμεναν οι γονείς της, αλλά και έχει ρίζες από Λιθουανία και Ρωσία.

«Είναι 100% από την Πολωνία» σημείωσε ιδιωτική ερευνήτρια, η οποία εμπλέκεται στην έρευνα. «Κατά ένα μικρό ποσοστό είναι από τη Λιθουανία και τη Ρωσία, αλλά το τεστ έδειξε πως είναι Πολωνή» συμπλήρωσε η ίδια.

Η ερευνήτρια γνωστοποίησε πως η νεαρή δεχόταν απειλές κατά της ζωής της και αποφάσισε να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Οι γονείς της 21χρονης τόνιζαν, από την πρώτη στιγμή, πως δεν ευσταθούν τα λεγόμενά της ότι είναι η Μαντλίν ΜαΚκάν και κατήγγελλαν τα «ψέματα και τη χειριστική συμπεριφορά της».

Η Μαντλίν ΜακΚάν είχε εξαφανιστεί από τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007, όταν ήταν τριών ετών. Έκανε διακοπές με τους γονείς της και ένα βράδυ χάθηκαν τα ίχνη της. Η 21χρονη ισχυριζόταν ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί πολλά για την παιδική της ηλικία και δήλωνε αβέβαιη για την ηλικία της καθώς δεν είχε δει ποτέ το πιστοποιητικό γέννησής της. Κατά την ίδια, οι γονείς της αρνούνταν να της το δώσουν.

«Δεν θυμάμαι τα περισσότερα από την παιδική μου ηλικία, αλλά η πρώτη μου μνήμη είναι πολύ δυνατή και έχει να κάνει με διακοπές σε ένα ζεστό μέρος, υπήρχε μία παραλία και λευκά ή πολύ φωτεινά κτήρια με διαμερίσματα. Δεν βλέπω την οικογένειά μου σε αυτές τις μνήμες» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Επέμενε ότι είχε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την εξαφανισθείσα Μαντιλίν ΜακΚάν, ενώ είπε πως η μαμά της άλλαζε συνέχεια το θέμα της συζήτησης όταν ρωτούσε για τη γέννησή της.

Συνεχίζοντας είπε ότι δεν έχει δει ποτέ φωτογραφίες από τα πρώτα της χρόνια, αλλά οι γονείς της τη διέψευσαν, παρέχοντας και αποδείξεις. «Για μας, για την οικογένειά μας, είναι προφανές ότι η Τζούλια είναι κόρη, εγγονή, αδελφή, ανιψιά, εξαδέλφη μας. Έχουμε μνήμες, έχουμε φωτογραφίες».

Με πληροφορίες από Daily Mail

πηγη neolaia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button