• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Πρώτη γυναικοκτονία για το 2025 – Θρήνος για την 40χρονη Ευγενία

5 Ιανουαρίου, 2025
in ΔΙΑΦΟΡΑ
Πρώτη γυναικοκτονία για το 2025 – Θρήνος για την 40χρονη Ευγενία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Νέα θύματα ενδοοικογενειακής βίας αρχίσαμε να μετράμε με τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για μία 40χρονη γυναίκα που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια τον περασμένο Οκτώβριο και έκτοτε νοσηλευόταν σε ειδικό νοσοκομείο της Βουλγαρίας. Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε το απόγευμα της Παρασκευής (3/1) στα σοβαρά τραύματά της.

Η 40χρονη Ευγενία, εργαζόταν ως σερβιτόρα στην πόλης της Ξάνθης όπου και γνώρισε τον 42χρονο σύντροφό της.

Όλα ήταν όμορφα στην αρχή, ωστόσο μέρα με την ημέρα άρχισαν τα προβλήματα. Σύμφωνα με αναφορές από το περιβάλλον του θύματος, η άτυχη Ευγενία δεχόταν κακοποιητική συμπεριφορά. Μάλιστα όπως υποστήριξαν, ο σύντροφος της άρχισε να τη χτυπάει και να την απειλεί για να μη μιλήσει.

Μάλιστα, ο 42χρονος φέρεται να την κλείδωνε μέσα στο σπίτι και δεν την άφηνε να βγει έξω, της έκοψε κάθε επικοινωνία με τις φίλες της, την αδερφή της αλλά και τους γονείς της.

Στις 23 Οκτωβρίου του περασμένου έτους η Ευγενία διακομίσθηκε στα επείγοντα του Σισμανόγλειου Κομοτηνής με σπασμένους αυχενικούς σπονδύλους και βαριά χτυπήματα. Οι γιατροί του νοσοκομείου εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων της διέταξαν την διακομιδή της στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Μέχρι τότε ο σύντροφός της υποστήριζε ότι η Ευγενία έπεσε στο δρόμο σε μία τρύπα ενώ περπατούσαν. Οι γιατροί δεν τον πίστεψαν και ειδοποίησαν τις αρχές καθώς τα πολλαπλά τραύματα στο θύμα δεν είχαν δικαιολογία.

Έτσι την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα ενδοοικογενειακής βίας Κομοτηνής. Ο 42χρονος άντρας συνελήφθη και μετά την απολογία του προφυλακίστηκε στις φυλακές Κομοτηνής με πέντε κακουργήματα μεταξύ αυτών απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η άτυχη κοπέλα όλο αυτό το διάστημα έδινε μάχη για τη ζωή της.

Οι συγγενείς της την μετέφεραν πριν από λίγες ημέρες σε ειδικό νοσοκομείο της Βουλγαρίας, δυστυχώς όμως χθες το απόγευμα κατέληξε.

 

Το διαβάσαμε εδώ megalanea.gr

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

«Αποκλειστικό» επίδομα μέχρι 900 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Next Post

Βαρύ πένθος στο Μπάκιγχαμ

Next Post
Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Έφυγε από την ζωή αγαπημένη δημοσιογράφος

Βαρύ πένθος στο Μπάκιγχαμ

Γιώργος Λυγγερίδης: «Να είστε υπερήφανοι για το παιδί μου» – Συγκινεί ο πατέρας του

Γιώργος Λυγγερίδης: «Να είστε υπερήφανοι για το παιδί μου» – Συγκινεί ο πατέρας του

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr