ΔΙΑΦΟΡΑ

Σάλος με την αποκάλυψη του spirospero.gr για τον φαντάρο της υπόθεσης Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Ο Β. Γιακουμάκη αγνοείται από αρχες Φεβρουαρίου
Μετά την εξαφάνιση του οι αρχές κινούνται με βηματισμό σημειωτόν και η καθυστερημένη αυτή κίνηση επήλθε μόνο μετά την δημοσιοποίηση του θέματος και τις εκπομπές της Αγγελικής Νικολούλη.
Πρέπει να κρύβεται κάτι σπουδαίο και η δημοσιογραφική έρευνα προσπάθεια να σπάσει το τείχος της σιωπής .
Και της πιθανής συγκάλυψης, αφού για την υπόθεση έχει γραφεί ότι εμπλέκονται και πολιτικοί της Κρήτης
Ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξης επί Ν.Δ. ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ και πρώην εισαγγελέας κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης έχει δεχτεί τηλέφωνο στην σχολή για υπόθεση σχετική με τη δράση των «Κρητών φοιτητών».
Εν ονόματι της εξαφάνισης ενός νεαρού φοιτητή, του Β Γιακουμάκη, το spirospero.gr ερευνά την υπόθεση και μοναδικό στόχο έχει να προσθέσει στοιχεία στην έρευνα των αρμοδίων αρχών.
Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής έρευνας –και με την βοήθεια της εκπομπής ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ εντοπίσαμε τον σκληρό της παρέας τον επονομαζόμενο φαντάρο και θέσαμε υπόψη των αρχών την φωτογραφία και την ταυτότητά του.

2[

Δεν είπαμε ότι είναι ένοχος ή αθώος γιατί αυτό είναι θέμα των δικαστικών αρχών.
Είπαμε ότι θεωρείται επικεφαλής της παρέας των Κρητικών , η οποία φέρεται να βασάνιζε τον Βαγγέλη. Η αποκάλυψη έφερε ταραχή στο οικογενειακό περιβάλλον του φαντάρου με μας τηλεφώνησε ο πατέρας του για να κατεβάσουμε το θέμα γιατί φοβάται ότι θα στοχοποιηθεί ο γιος του. Μας απείλησε με αγωγές αλλά δεν μας είπε αν ο γιος του έχει ανάμειξη ή όχι.

spiroLOGOΕμείς τι λέμε δημοσιογραφικά:

Ο φαντάρος που φαίνεται σε φωτογραφίες μαζί με τον Βαγγέλη να κληθεί αμέσως να καταθέσει τι ξέρει σχετικά με την υπόθεση. Δεν λέμε ότι είναι ένοχος, λέμε όμως ότι είναι βασικός μάρτυρας..
Έχει εξεταστεί;

11vaggelis giakoymakis

Πάμε παρακάτω:                                                                Mας τηλεφώνησε ο νέος διευθυντής στης σχολής του ΕΛΓΟ ο οποίος αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα του από αύριο.

Τον προηγούμενο τον απέλυσαν γιατί είχε καλύψει το bullying στην σχολή του. Ο νέος διευθυντής κ. Κώστας Μανίδης, ευγενέστατος μας παρακάλεσε να αποσύρουμε τη φωτογραφία γιατί φοβάται μην έρθει ρήξη μεταξύ των παιδιών και δημιουργηθεί πρόβλημα στην σχολή.
Απαντάμε στον αγαπητό διευθυντή ότι για να μην πλακωθούν τα παιδιά μεταξύ τους πρέπει να εξεταστούν από τις αρμόδιες αρχές όλα τα μέλη της ομάδας που φέρονται να βασάνιζαν τον Βαγγέλη.

 

Το spirospero.gr δεν θα κατεβάσει τη φωτογραφία για τους εξής λόγους:
Α) Γιατί δε κατηγορεί σε τίποτε τον φαντάρο αλλά ζητά την εξέταση του από τις αρμόδιες αρχές , επειδή όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ουσιώδη μάρτυρα, η μαρτυρία του οποίου μπορεί να οδηγήσει στην διαλεύκανση του μυστηρίου.
Β) Σεβόμαστε την άποψη του πατέρα και τους φόβους του , αλλά ένας συνομήλικός του γιου του έχει εξαφανιστεί και ίσως να μην βρίσκεται στην ζωή.
Γ) Θα κατεβάσουμε το θέμα μόνο με εισαγγελική παραγγελία.

Spirospero.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button