ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Μάχη με τα κύματα έδωσε σήμερα το Blue Star Paros – Απλά κάνεις το σταυρό σου & περιμένεις να φτάσεις… [video]

 

 

Ακόμη ένα βίντεο που σκεπάζει στην κυριολεξία το Blue Star Paros σήμερα το μεσημέρι, που κόβει την ανάσα…

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη βίντεο, σε μία ακόμη μάχη με τα κύματα του Αιγαίου, βρέθηκε το οχηματαγωγό Blue Star Paros, το οποίο η κάμερα κατοίκου από τη Μύκονο συνέλαβε την Πέμπτη στο στενό μεταξύ Μυκόνου και Τήνου. Εκείνη τη στιγμή στη θαλάσσια περιοχή έπνεαν άνεμοι έως 9 μποφόρ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρέει βίντεο στο φως της δημοσιότητας από το Cyclades24.gr. Κατά το παρελθόν τα πλοία της Blue Star έχουν υπάρξει πρωταγωνιστές σε φουρτουνιασμένες θάλασσες και για άλλη μια φορά, τα κύματα σκέπασαν το πλοίο.

Δείτε το βίντεο εδώ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button