ΔΙΑΦΟΡΑ

Χρειάστηκαν 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί αυτή η ταινία μικρού μήκους 10 λεπτών! (Βίντεο)!

 

Τίποτα λιγότερο από δύο χρόνια χρειάστηκαν για την δημιουργία αυτής της ταινίας μικρού μήκους διάρκειας 10 λεπτών που συσσωρεύετε με δεκάδες βραβεία και την δωρεάν διανομή του στο διαδίκτυο.

Δύο ταξιδιώτες διασχίζουν τον κόσμο αλλά το ταξίδι τους εμποδίζεται από την εμφάνιση ενός αδιαπέραστου περάσματος. Τι θα κάνουν θα τα παρατήσουν ; Αυτή είναι ουσιαστικά η ιστορία που θα δείτε στην οθόνη σας με έναν ποιητικό τρόπο από μια νεαρή δημιουργική ομάδα του Μόντρεαλ, με το όνομα του Studio Lightning Boy.

Τα 10 λεπτά για πολλούς δεν είναι αρκετά για την δημιουργία μιας ταινίας. Μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά όμως μπόρεσαν και δημιούργησαν κάτι μοναδικό που θα σας αγγίξει.

 

Η περιπέτεια αρχίζει με την τεράστια επιτυχία της εκστρατείας crowdfunding στο Kickstarter . Το κοινό ήταν αυτό που αύξησε τα κεφάλαια για το post-production. Χωρίς αυτή τη συλλογική κίνηση τίποτα δεν θα είχε υλοποιηθεί. Σχεδόν 24.000 δολάρια από δωρεές έπεσαν στα ταμεία της ομάδας, ενώ ο στόχος ήταν 5 000. Το πάθος και η αποφασιστικότητα των τριών νεαρών ιδρυτών φαίνεται να είχε χτυπήσει την πόρτα. Πρέπει να πούμε ότι δεν είναι σύνηθες να αφιερώνει κάποιος δύο χρόνια από τη ζωή του για να παράγει μια ταινία 10 λεπτών.

Το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Ψυχαγωγία ποιότητας soundtrack αντάξιο μιας μεγάλης παραγωγής

“Το Χάσμα”

 

Επιλεγμένο σε πάνω από 40 Φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο η Άβυσσος έχει ήδη κερδίσει έξι βραβεία, μεταξύ των οποίων τρία για το καλύτερο animation. Μια δημιουργική και συλλογική επιτυχία ενός έργου σε ανθρώπινη κλίμακα όπως μας αρέσει να βλέπουμε.

πηγη apisteuta.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button