ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονιστικός συγχρονισμός από τα προφητικά λόγια του π. Παϊσιου. Υφαλοκρηπίδα και απολύσεις δημοσίων!

 

“Κοίταξε νὰ δεῖς . Οἱ Τοῦρκοι δὲν θὰ μποῦν στὴν Ἀλεξανδρούπολη . Θὰ κάνουν μόνο μία πρόκληση στὴν Ἑλλάδα , ποὺ θὰ ἔχει σχέση μὲ τὴν αἰγιαλίτιδα ζώνη . Καὶ ἐμᾶς θὰ μᾶς πιάσει πείνα . Θὰ πεινάσει ἡ Ἑλλάδα . Καὶ ἐπειδὴ θὰ κρατήσει αὐτὴ μπόρα κάποιο διάστημα , μῆνες θὰ εἶναι , «θὰ ποῦμε τὸ ψωμὶ ψωμάκι » .


“Κοίταξε νὰ δεῖς . Οἱ Τοῦρκοι δὲν θὰ μποῦν στὴν Ἀλεξανδρούπολη . Θὰ κάνουν μόνο μία πρόκληση στὴν Ἑλλάδα , ποὺ θὰ ἔχει σχέση μὲ τὴν αἰγιαλίτιδα ζώνη . Καὶ ἐμᾶς θὰ μᾶς πιάσει πείνα . Θὰ πεινάσει ἡ Ἑλλάδα . Καὶ ἐπειδὴ θὰ κρατήσει αὐτὴ μπόρα κάποιο διάστημα , μῆνες θὰ εἶναι , «θὰ ποῦμε τὸ ψωμὶ ψωμάκι » .

Μετὰ ρωτάω : Γέροντα , πῶς θὰ καταλάβω ἐγὼ ὅτι θὰ εἴμαστε κοντὰ στὸν πόλεμο ; Ὅταν , λέει ,θὰ ἀκούσεις στὴν τηλεόραση νὰ γίνεται θέμα γιὰ τὰ μίλια , γιὰ τὴν ἐπέκταση τῶν μιλίων (τῆς αἰγιαλίτιδας ζώνης ) ἀπὸ 6 σὲ 12 μίλια , τότε ἀπὸ πίσω ἔρχεται ὁ πόλεμος .
”ΓΈΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ

Διαβάζοντας τα παραπάνω λόγια του Γέροντα Παϊσίου και με τον θόρυβο των τελευταίων ημερών γύρω από τα κοιτάσματα της Μεσογείου και την οριοθέτηση της ΑΟΖ, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο μπροστά με τη χάρη του Θεού έβλεπε αυτός ο ΆΓΙΟΣ Γέροντας.
Με βάση το Διεθνές Δίκαιο της Θαλάσσης που υπογράφηκε στο Μοντέγκο Μπέη το 1982 όλες οι χώρες έχουν το δικαίωμα να επεκτείνουν τα χωρικά τους ύδατα από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια, κυρίως για να διασφαλιστεί το καθεστώς για πιο ασφαλή ναυσιπλοΐα. Όμως στις ημέρες μας έχει προκύψει το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και την οικονομική διαχείριση που επιβάλει το κυρίαρχο κράτος μέσα σε αυτή τη ζώνη, και η οποία για να καθοριστεί θα πρέπει το κυρίαρχο κράτος να έχει πρωτίστως (για λόγους εθνικού συμφέροντος) επεκτείνει τα χωρικά του ύδατα στα 12ν.μ.
www.newsnow.gr
Επειδή όλοι μας είμαστε δύσπιστοι και αρνητικοί και έχουμε αμφιβολίες θα κάνω μια ανασκόπηση για να δούμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα τους τελευταίους μήνες,
1) Θα σας επιβάλουν μεγάλο και ….. δυσβάστακτο φόρο—–Πραγματοποιήθηκε
2)Πολιτειακή Ανωμαλία——Πραγματοποιήθηκε
3)Θα έχετε κυβέρνηση αλλά θα είναι σαν να μην έχετε——-Πραγματοποιήθηκε
Τώρα το επόμενο βήμα είναι να τραβηχτεί το κεφάλαιο δηλαδή να αποσυρθεί το ευρώ, παρόλο που φαντάζει απίθανο ήδη συζητείται έντονα και το αναμένουμε.
Μόλις αποσυρθεί το κεφάλαιο θα γίνει στάση πληρωμών και θα απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, τότε ο κόσμος θα βγει στους δρόμους και θα κυνηγήσει τους πολιτικούς.

Σε αυτήν τη αναμπουμπούλα οι Τούρκοι θα κάνουν ένα επεισόδιο, θα καταλάβουν ένα νησάκι , όλα θα γίνουν τόσο γρήγορα, που δεν θα προλάβουν ούτε στρατιώτες να μας πάρουν, για να εκπληρωθεί η αντίστοιχη προφητεία του Κόσμα του Αιτωλού και συνεχίζουμε ,οι Ρώσοι θα τους δώσουν διορία μέχρι τα ξημερώματα να αποσυρθούν αλλά αυτοί θα συνεχίσουν και στα εξαμίλια οι Ρώσοι θα τους καταστρέψουν για να εκπληρωθεί και αυτή η προφητεία .
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά οι Ρώσοι θα κρατήσουν την Πόλη 4 με 5 μήνες ώσπου να μαζευτεί το ΝΑΤΟ και οι σύμμαχοι του και να επιτεθούν ,περνώντας τα στρατεύματα τους μέσω Ηγουμενίτσας και Εγνατίας Οδού(την προφήτευσε και αυτήν ο Κοσμάς ο Αιτωλός)προς την Πόλη.

Στην Πόλη θα τους μαζέψει η Θεια Δίκη και θα σφάζονται τρεις μέρες ,οπού την τρίτη ημέρα θα εμφανιστεί Άγγελος εξ ουρανού, ορατός δηλαδή, αισθητός και θα σταματήσει την μάχη και θα δείξει με το χέρι του τον Δίκαιο ΙΩΑΝΝΗ και θα τον χρήσει αρχηγό της Νέας Ελλάδας.
Αυτή η ημέρα κατά τη δική μου εκτίμηση και έπειτα από χρονιά μελετών και συζητήσεων είναι η 21 /12/12 για την οποία έχει γίνει πολύς λόγος για καταστροφές και για το τέλος του κόσμου.
Αυτή η ημερομηνία είναι η αρχή της Νέας Πνευματικότητας και στροφή του κόσμου προς το Χριστιανισμό.

Τότε η γη θα βγάλει τα πλούτη της(μιλάει για την Ελληνική γη και για πλούτη της ,πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.λ.π)και ο φτωχός θα γίνει πάμπλουτος. Αυτό θα κρατήσει γύρω στα 50 χρόνια κατά τους Πατέρες και μετά θα έρθει ο Αρμαγεδδών και ο Αντίχριστος και η Δευτέρα Παρουσία.
Κοντολογίς, τα γεγονότα έχουν δρομολογηθεί και σύντομα θα έχουμε τις επόμενες εξελίξεις και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και σωματικά για να ανταπεξέλθουμε τις δύσκολες ώρες.
Για αυτούς που δεν θέλουν να πιστέψουν αυτά που αναλύω επισυνάπτω μερικές από τις πηγές μου , γιατί αυτά που περιγραφώ δεν είναι δικά μου, εγώ είμαι ένας απλός μεταφορέας των λόγων σοφών και αγίων ανθρώπων.

ΠΗΓΗ :http://hellaspress-angel.blogspot.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button