ΔΙΑΦΟΡΑ

Συνελήφθη ο 27χρονος που είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα στην περιοχή των Εξαρχείων!

 

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 24-4-2015 στα…
Εξάρχεια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Δίας), 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει δύο (2) αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα, στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, ο συλληφθείς το τελευταίο δίμηνο, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, εντόπιζε οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε σημεία με ελλιπή φωτισμό. Στη συνέχεια προέβαινε στην διάρρηξη τους, σπάζοντας το παράθυρο και αφαιρούσε χρήματα, προσωπικά έγγραφα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι ο 27χρονος έχει διαπράξει δεκατρείς (13) διαρρήξεις αυτοκινήτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button