ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τορτίγια με λάχανο καρότο και λουκάνικα!

Υλικά συνταγής

  • 2 τορτίγιες
  • 4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • ½ φλιτζ. λάχανο τριμμένο
  • ¼ φλιτζ. καρότο τριμμένο
  • 2 φύλλα μαρουλιού
  • 2 φέτες γκούντα
  • 4 κ.σ. ντιπ με αγγουράκι τουρσί
  • αλάτι
  • ρίγανη
  • πιπέρι

 

Διαδικασία συνταγής

  1. Ζεσταίνουμε σε τηγάνι ή στο φούρνο ελαφρώς τις τορτίγιες. Παράλληλα σε κατσαρολάκι βράζουμετα λουκάνικα. Ανακατεύουμε το λάχανο με το καρότο και το ντιπ με αγγουράκι τουρσί.
  2. Στραγγίζουμε τα λουκάνικα και τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Στρώνουμε στις τορτίγιες τα φύλλα μαρουλιού, προσθέτουμε το μείγμα με το λάχανο, 1 φέτα γκούντα σε κάθε τορτίγια και τέλος τα λουκάνικα. Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και τυλίγουμε.
  3. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λαδόκολλα για να τυλίξουμε μέχρι τη μέση τις τορτίγιες.

 

Σχετικά με τη συνταγή

Δυσκολία: Εύκολη
Σκεύος: Πιατέλα
Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο από 30 λεπτά
Ποσότητα για: 2 άτομα

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button