Δώδεκα στρατιώτες “έφυγαν” από τη ζωή, σε έκρηξη κατά τη διάρκεια γυμνασίων των ενόπλων δυνάμεων, στο νότιο Βιετνάμ, σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ.
Οι δώδεκα στρατιώτες σκοτώθηκαν από έκρηξη που προκάλεσε κεραυνός
Ειδικότερα, οι αρχές πιστεύουν ότι κεραυνός που έπεσε κατά τη διάρκεια έντονης καταιγίδας, μάλλον ενεργοποίησε ηλεκτρικό πυροκροτητή, καθώς ομάδα μετέφερε εκρηκτικά, υπογράμμισε εφημερίδα των ενόπλων δυνάμεων.
Η έκρηξη έγινε την περασμένη Δευτέρα, το βράδυ, σε πεδίο βολής στην επαρχία Ντονγκ Νάι, βιομηχανικό κέντρο στο νότιο τμήμα του Βιετνάμ, αλλά το δυστύχημα καταγράφτηκε την επόμενη μέρα ομιλίας του υπουργού Άμυνας Φαν Βαν Γκιανγκ, με την οποία κήρυξε την έναρξη των γυμνασίων, αναφέρθηκε από την κρατική εφημερίδα Nhân Dân.
Το υπουργείο Άμυνας διέταξε να διενεργηθεί κατεπείγουσα έρευνα για το δυστύχημα, σημείωσε το βιετναμικό πρακτορείο ειδήσεων VNA.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα θανατηφόρα δυστυχήματα κατά τη διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων είναι σπάνια στην ασιατική χώρα, με κομμουνιστική κυβέρνηση.
Τραγωδία: 18χρονος «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε κολώνα
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας ο 18χρονος στην Ελευσίνα, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη.
Θρήνος: Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας ο 18χρονος
Ο άτυχος νεαρός είναι γιος αστυνομικού που υπηρετεί στην Αστυνομία Δυτικής Αττικής.
Για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thenewspaper.gr ο 18χρονος φέρεται να κινείτο με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Ελευσίνας με κατεύθυνση προς Ασπρόπυργο, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.
Σημειώνεται ότι ο θάνατος του άτυχου νέου ήταν ακαριαίος.
Άγνωστα τα αίτια του δυστυχήματος.
«Ντρέπομαι που είμαι φτωχός»: 53χρονος ετοίμασε τα ρούχα για τη κηδεία του & αυτοκτόνησε -Το σημείωμα που άφησε πίσω του
ραγωδία με θύμα έναν 53χρόνο άνδρα σημειώθηκε σήμερα στις 04/08/2024.
Θρήνος: Θύμα έναν 53χρόνο άνδρα
Ένας 53χρονος στο Άργος έδωσε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας σημείωμα για την οικογένειά του όπου εξηγούσε τους λόγους της πράξης του, όπως αναφέρει το τοπικό site «oladeka.gr».
Το χρονικό της αποτρόπεας πράξης
Ο 53χρονος άνδρας έδεσε δύο δοχεία τυριού γεμάτα πέτρες και βούτηξε στα νερά του Αλιάκμονα.
Το πτώμα του ανακαλύφθηκε από μελισσοκόμους που περνούσαν για να δουλέψουν στα μελίσσια τους. Λόγω του ότι τα νερά στην περιοχή δεν ήταν βαθιά, το σώμα του άρχισε να επιπλέει και οι μελισσοκόμοι το είδαν.
Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ανέσυραν τη σορό του. Ο άνδρας είχε αφήσει ένα σημείωμα για την οικογένειά του, όπου εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
Τα όσα ανέφερε στο σημείωμα του
Στο σημείωμά του, ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη για όλα, εξηγώντας ότι η ζωή του είχε γίνει ανυπόφορη μετά τον θάνατο της μητέρας του, με την οποία συγκατοικούσε. Ανέφερε ότι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αισθανόταν ντροπή γι’ αυτό.
Στο τέλος του σημειώματος, ενημέρωνε ότι είχε προετοιμάσει τα ρούχα για την κηδεία του, τα οποία βρίσκονταν στο σπίτι.
«Κλαίει» ο ουρανός πάνω από τον Βόλο: Νεκρός γιος Αστυνομικού, μόλις 18 ετών παλικάρι
Η τοπική κοινωνία του Βόλου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του 18χρονου Α.Λ στην Αθήνα.
Απέραντη Θλίψη: Νεκρός μόλις 18 ετών παλικάρι
Ο νεαρός, γιος αστυνομικού, καταγόταν από τα Κανάλια Μαγνησίας, και η είδηση του χαμού του έχει έρθει σαν χτύπημα από το πουθενά για την τοπική κοινωνία.
Η είδηση του απροσδόκητου χαμού του 18χρονου Α.Λ έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Βόλου και των Καναλιών.
Οι συγγενείς του άτυχου νεαρού έχουν ήδη ειδοποιηθεί και ετοιμάζονται να μεταβούν στην Αθήνα για να βρεθούν κοντά στον αγαπημένο τους.
Άγνωστες οι Συνθήκες Θανάτου
Μέχρι στιγμής, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 18χρονος έχασε τη ζωή του παραμένουν άγνωστες. Οι αρχές διερευνούν το περιστατικό, αλλά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του νεαρού.
Το διαβάσαμε εδώ fanpage.gr






