ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέμπη: Θρήνος για την 39χρονη μητέρα 2 παιδιών που σκοτώθηκε στο δυστύχημα – «Πού είναι το κορίτσι μου;.. Ούρλιαζε άλλη μητέρα»

Μία 39χρονη στρατιωτικός και μητέρα είναι ανάμεσα στους νεκρούς από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Η άτυχη γυναίκα επέστρεφε στην οικογένειά της στη Βέροια.

Η “ΜΟΙΡΑΙΑ” ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ

Πρόκειται για την 39χρονη στρατιωτικό Λένα Δουρμίκα που βρήκε τραγικό θάνατο στα συντρίμμια της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του 24oresimathia.gr, η 39χρονη επαγγελματίας οπλίτης γύριζε από την Αθήνα στο σπίτι της στη Βέροια, αλλά έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα. Η άτυχη 39χρονη υπηρετούσε ως ΕΠΟΠ στον 1ο Λόχο Διαβιβάσεων στη Βέροια, ενώ με τον σύζυγό της είχαν αποκτήσει δύο αγόρια.

“ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ;..”: ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ .Δεν υπάρχει τέλος στην ανείπωτη τραγωδία που βιώνει όλη η χώρα μετά την «κόλαση» στα Τέμπη.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οι συγγενείς… σπάνε καρδιές με τον θρήνο τους. Όπως αυτή η μάνα που κλήθηκε για αναγνώριση DNA για την κόρη της: “Πού είναι το κορίτσι μου;..”

 

πηγη topneagr.fbe.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button