ΔΙΑΦΟΡΑ

Έσβησε από τον καρκίνο γνωστή Τραγουδίστρια

Πέθανε σε ηλικία 31 ετών,  η Jane Marczewski, γνωστή με το ψευδώνυμο «Nightbirde», την οποία γνώρισε και αγάπησε το αμερικανικό κοινό μέσα από τις ακροάσεις του μουσικού διαγωνιστικού σόου «America’s Got Talent».

Η νεαρή τραγουδίστρια που συγκίνησε ακόμα και τον αυστηρό κριτή και παραγωγό του σόου, Σάιμον Κάουελ, όταν τραγούδησε το δικό της κομμάτι που αφορούσε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, δεν τα κατάφερε.

Πηγή ανέφερε στο TMZ ότι η τραγουδίστρια, πέθανε την Κυριακή και ενώ πάλευε με μεταστάσεις στους πνεύμονες, την σπονδυλική στήλη και το συκώτι.

Τα τραγικά νέα έρχονται ενώ η Τζέιν, την οποία λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό και απέκτησε χιλιάδες ακόλουθους στα social media, ήταν φαβορί ακόμα και για να κερδίσει το AGT. Δυστυχώς όμως τον περασμένο Αύγουστο αποσύρθηκε για να φροντίσει την υγεία της.

Η «Nightbirde» αρνήθηκε να το βάλει κάτω: «Είναι σημαντικό να μάθουν όλοι ότι είμαι πολλά περισσότερα από τα άσχημα που μου έχουν συμβεί». Στην ακρόασή της στο «America’s Got Talent» είπε ότι είχε 2% ποσοστό επιβίωσης. «Αλλά 2% δεν είναι μήδεν» είχε πει χαμογελώντας σε κριτές και κοινό!

πηγη ethnos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button