ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Μια μητέρα ανακοίνωσε ότι αποφασίζει να αποσύρει την 12χρονη κόρη της από το σχολείο, προκειμένου να επικεντρωθεί στην επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ανερχόμενη influencer.

Η Κατ Κλαρκ, κατάγουσα από τη Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ, διαθέτει 5,2 εκατομμύρια followers στο TikTok και βραβεύτηκε ως Δημιουργός της Χρονιάς στα ετήσια βραβεία της πλατφόρμας το 2022.

Η 37χρονη παρουσιάζει το δημοφιλές podcast της Αυστραλίας «Basically Besties» μαζί με τις κόρες της, την 20χρονη Latisha και την 12χρονη Deja – για τις οποίες δηλώνει πως έχει «πολύ αυστηρούς κανόνες ανατροφής», όπως αναφέρει στη Daily Mail.

Η Kat αποκάλυψε ότι από το επόμενο σχολικό έτος η Deja θα ακολουθεί εκπαίδευση στο σπίτι.

«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για εκείνη, μόνο και μόνο επειδή δεν θέλουμε να χάσει αυτές τις ευκαιρίες. Το TikTok απαιτεί πολύ χρόνο».

Η Κατ Κλαρκ ανέφερε ότι η Deja θα μπορούσε να επιστρέψει στο παραδοσιακό σχολείο έναν χρόνο αργότερα, εάν δεν αποδειχθεί ότι η ζωή ως influencer δεν ταιριάζει στις προτιμήσεις της.

Η άλλη κόρη της, η Latisha, ολοκλήρωσε το γυμνάσιο και ξεκίνησε νομικές σπουδές, αλλά αποφάσισε να τις εγκαταλείψει έξι μήνες αργότερα για να ακολουθήσει την ίδια επαγγελματική πορεία με τη μητέρα της.

«Αν η Deja ήθελε να γίνει γιατρός ή δικηγόρος θα την ενθαρρύναμε να κυνηγήσει αυτά τα όνειρα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτοί οι στόχοι της», είπε η μαμά και αποκάλυψε επίσης ότι ένα από τα μαθήματα που έχει διδάξει στις κόρες της είναι να «είναι ο εαυτός τους» και «να μην αλλάζουν για κανέναν».

Ωστόσο παραδέχτηκε ότι «Ειλικρινά μου αρέσει να δουλεύω με τις κόρες μου. Είναι τόσο διασκεδαστικό, είναι σαν να δουλεύω με τους καλύτερους φίλους μου».

Το διαβάσαμε εδώ newsitamea.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button