ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Παρακαλώ τον Θεό να μου δώσει μια απάντηση»

Ο Μάριος Παπαγεωργίου χάθηκε στις 9 Αυγούστου του 2012 και έκτοτε η οικογένειά του δεν τον είδε ποτέ ξανά.

Η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου συγκλόνισε την Ελλάδα το 2012, με την άγρια απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου οπτικού. Τη λύτρωση εξακολουθεί να ζητά η οικογένεια του  καθώς 12 χρόνια μετά οι συγγενείς του δεν έχουν πάρει τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη, η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, ακόμα περιμένει να βρει τη σορό του παιδιού της και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να μιλήσει.

«Γρήγορα θα βρούνε την άκρη. Εδώ και 7 μήνες περιμένουμε την απόφαση του Εφετείου. Ακόμη δεν έχουμε απάντηση. Πάνω από 12 χρόνια περιμένουμε, η ταλαιπωρία είναι αφάνταστη», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Πιστεύω και εύχομαι ότι γρήγορα θα φτάσουμε στο τέλος, με τη βοήθεια του Θεού», συμπλήρωσε.

«Παρακαλώ τον Θεό να μου δώσει μια απάντηση, πού βρίσκονται τα οστά του για να πάω να τα τιμήσω όπως τους αξίζουν», δήλωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button