ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαθεύτηκε η ταυτότητά του: Θρήνος για τον 34χρονο που έκανε βοuτıά θaνάτου από το Λευκό Πύργο, «μίλησαν» οι κάμερες

Σε αυτοκτονία αποδίδεται τελικά ο θάνατος του 34χρονου άντρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, καθώς όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές δείχνουν πως έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το Thestival, η Αστυνομία εξετάζει το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μνημείου, μέσα από τις οποίες αποτυπώνεται η στιγμή που ο 34χρονος άνδρας αποφασίζει να βουτήξει στο κενό.

Στο επίμαχο βίντεο φαίνεται ο 34χρονος άνδρας να βρίσκεται μόνος του στο σημείο και λίγες στιγμές αργότερα, απεικονίζεται να παίρνει φορά, να υπερπηδά το προστατευτικό κάγκελο και να πέφτει στο κενό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τη στιγμή της πτώσης, ο άνδρας χτύπησε αρχικά στο περβάζι ανάμεσα στις πολεμίστρες και στη συνέχεια κατέληξε στο έδαφος.

Όπως μάλιστα είχε δηλώσει αυτόπτης μάρτυρας, ο 34χρονος χτύπησε και στο κλαδί δέντρου πριν καταλήξει στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός.

 

Τον ταυτοποίησαν από το τατουάζ

Ο 34χρονος ήταν Έλληνας με καταγωγή από την Κρήτη και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί κατάφεραν και τον ταυτοποίησαν από ένα τατουάζ διαμάντι που είχε στο στήθος του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, στα Διαβατά.

 

 

“Άνδρας έπεσε από την οροφή του μνημείου. Χτύπησε σε ένα δέντρο πριν καταλήξει στο έδαφος, για αυτό τον λόγο δεν ακούσαμε το παραμικρό εκείνη την στιγμή.

Πάντως φαίνεται πως ο άνδρας ήταν μόνος και αυτό γιατί δεν τον έψαξε κανείς. Εμείς τρέξαμε και ειδοποιήσαμε την ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες προσπαθούσαν περίπου 20 λεπτά να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν”, σημείωσε ένας από τους μάρτυρες.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button