ΔΙΑΦΟΡΑ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Συντετριμμένοι οι γονείς στην κηδεία της 13χρονης που “έσβησε” από κεραυνό

Ανείπωτος θρήνος και θλίψη επικράτησαν στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στην Χαλκιδική για το αδικοχαμένο 13χρονο κορίτσι που βρήκε τραγικό θάνατο από κεραυνό.

Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το άτυχο κορίτσι.

Χαλκιδική: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 13χρονη

Λίγο μετά τις 10:00 έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, η σορός της ανήλικης σε λευκό φέρετρο.

 

Στην εκκλησία έσπευσε πλήθος απλού κόσμου, που ήθελε να αποχαιρετίσει τη 13χρονη και να συμπαρασταθεί στους γονείς της.

Το χρονικό της τραγωδίας στην Χαλκιδική

Υπενθυμίζεται, ότι το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ποσείδι Χαλκιδικής, την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που επικρατούσε σφοδρό μπουρίνι με καταιγίδα και κεραυνούς.

Η 13χρονη κολυμπούσε στη θάλασσα μαζί με τους γονείς της και λόγω της καταιγίδας αποφάσισαν να βγουν προς στην στεριά. Όμως εκείνη την στιγμή, έπεσε κεραυνός και τραυμάτισε θανάσιμα την 13χρονη μπροστά στα μάτια των γονιών της. Οι λουόμενοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά για το άτυχο κορίτσι.

«Έγινε είσοδος του κεραυνού από το αριστερό φρύδι και έξοδος από την πλάτη», λέει ο πατέρας της

«Έπεσε ένας κεραυνός μπροστά μας. Η γυναίκα μου ήταν προπορευόμενη. Η κόρη μου ήταν 1,5 μέτρο πίσω της. Έπεσαν και οι δύο στο έδαφος, στην άμμο. Δεν ήταν στη θάλασσα μέσα, ήταν στην ακρογιαλιά. Το κοριτσάκι μου δεν ξανασηκώθηκε», είπε αρχικά ο πατέρας της στο Mega.

«Πήρε όλον τον κεραυνό πάνω της, εκατομμύρια βολτ. Μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ κάναμε ΚΑΡΠΑ στο παιδί. Εγώ φυσούσα αέρα μέσα στο στόμα της. Έγινε είσοδος του κεραυνού από το αριστερό φρύδι και έξοδος από την πλάτη», κατέληξε ο πατέρας της 13χρονης.

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button