ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέμπη: 3 άδειες καρέκλες με τρία λευκά τριαντάφυλλα στο Καστράκι για τα αδικοχαμένα «αγγελούδια»

Αναστασία, Θώμη και Χρύσα Πλακιά ήταν «εκεί» στην εκδήλωση που έγινε στο Καστράκι με έναν συγκινητικό τρόπο

Τέμπη: Στο Καστράκι τιμούν τη μνήμη των «αγγελουδιών» με συγκίνηση και σεβασμό. Θυμούνται τη μεγάλη απώλεια & αφήνουν άσβεστη τη θύμησή τους

Στο Καστράκι, η μνήμη 3 κοριτσιών που σκοτώθηκαν άδικα στο δυστύχημα των Τεμπών τιμήθηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κος Παπούλιας, είχε δηλώσει πριν από την εκδήλωση πως τα κορίτσια αυτά θα είναι πάντα παρόντα στις εκδηλώσεις, όπως συνέβαινε πάντα.

Σε ένδειξη τιμής, τοποθετήθηκαν 3 καρέκλες στην πλατεία, με ένα λευκό τριαντάφυλλο στην καθεμία, σύμφωνα με το stagonnews.gr.

Αυτά τα 3 λουλούδια συμβόλιζαν την αιώνια παρουσία των «αγγελουδιών» του Καστρακίου, όπως τα αποκαλούν με αγάπη οι κάτοικοι.

Τέμπη – Τα 3 «αγγελούδια»: Αναστασία, Θώμη και Χρύσα Πλακιά

 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα με συγκίνηση και σεβασμό προς την μνήμη των κοριτσιών, υπενθυμίζοντας σε όλους την τραγωδία και αφήνοντας άσβηστη τη θύμησή τους στην κοινότητα.

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button