ΔΙΑΦΟΡΑ

Ατέλεıωτη φpίκη στη Ηλιούπολη: Μαθεύτnκε όλη η αλήθεια για τον 36χρονο που σκóτwσε την ίδια του την μnτέρα

Ηλιούπολη: Τα στοιχεία που δείχνουν ως μητροκτόνo τον 36χρονο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Εκτιμάται ότι ο 36χρονος είχε σκοτώσει τη μητέρα του 24- 48 ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του – Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος είχε το τελευταίο διάστημα καβγάδες με τη μητέρα του – Εξετάζεται αν έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση θανάτου της 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της που εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ της Τετάρτης (10/4) μέσα σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως ο 36χρονος πυροβόλησε με την καραμπίνα τη μητέρα του στο κεφάλι και μετά από ένα ή δύο εικοσιτετράωρα αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και τράβηξε την σκανδάλη. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, άφησε την καραμπίνα, περπάτησε μερικά βήματα και κατέληξε στο κρεβάτι της μητέρας του. «Πρέπει να έμεινε ζωντανός τουλάχιστον ένα μισάωρο με μία ώρα πριν τελικά καταλήξει» σημείωσαν πηγές με γνώση της υπόθεσης.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε γυμνός, τα ρούχα του βρέθηκαν σκισμένα και ο χώρος ήταν ανάστατος. Σκηνικό που οδηγεί τους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. στην εκτίμηση πως το πιθανότερο είναι ο άνδρας να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος είχε το τελευταίο διάστημα καβγάδες με τη μητέρα του χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν γείτονες παραπονέθηκαν για τη μυρωδιά. Στο διαμέρισμα κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε την πόρτα με τους αστυνομικούς να αντικρίζουν το θλιβερό θέαμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες μητέρα και γιος είχαν να εμφανιστούν στη γειτονιά από την περασμένη Πέμπτη.

 

 

Κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

Παράλληλα, μια άλλη κάτοικος μιλά για ένα μυστηριώδη άνδρα με μαύρα ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κινείτο περίεργα στον ακάλυπτο χώρο της τριπλοκατοικίας.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button