ΔΙΑΦΟΡΑ

«Το πρωί τον είδα νεκρó, το βράδυ τραγουδούσα»: Το δράμα του Χρήστου Αντωνιάδη, έκλαιγε πάνω στην πίστα

Ο Χρίστος Αντωνιάδης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετωπίζει.

Η απώλεια που σημάδεψε τον Χρίστο Αντωνιάδη

Ερωτηθείς αν αντιμετώπισε ποτέ κάποια απώλεια και χρειάστηκε να ανέβει στη σκηνή την επόμενη στιγμή, ο τραγουδιστής απάντησε «ναι, έχει τύχει και δεν ήταν καθόλου ευχάριστη εμπειρία, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Όταν έχασα τον παππού μου, έπρεπε το ίδιο βράδυ να τραγουδήσω, αφού τον είχα δει νεκρό.

Περισσότερο έκλαιγα παρά τραγούδαγα. Περισσότερο στεναχωριόμουν όταν έλεγα χορευτικά τραγούδια και όχι όταν έλεγα μπαλάντες. Η δουλειά όμως είναι δουλειά, ο κόσμος πληρώνει».

Πως αντιμετωπίζει τις δύσκολες στιγμές ο Χρίστος Αντωνιάδης

Όσον αφορά το αν έφτασε ποτέ στα πρόθυρα της κατάθλιψης, ο Χρίστος Αντωνιάδης υπογράμμισε «όταν στεναχωριόμουν και γύριζα κλαμένος στη μάνα μου, με κοίταγε και μου έλεγε:

“Τι είναι αυτά ρε; Πες τους να πάνε να γ**θουν”. Κάπως έτσι αντιμετωπίζω όλα τα στραβοπατήματα. Μια ζωή έχουμε, οπότε πρέπει να φροντίσουμε να περάσουμε όσον τον δυνατόν καλύτερα».

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button