ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία – Νεκρός σε τροχαίο Έλληνας ποδοσφαιριστής

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός στα 26 του σε τροχαίο ο Στάθης Χατζηλάμπρος

Τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα ένα νέο παιδί.

Θρήνος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την είδηση, ότι ο Στάθης Χατζηλάμπρος, πρώην παίκτης του Λεβαδειακού, του ΠΑΟ Ρουφ και του Πανελευσινιακού μεταξύ άλλων. σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής (23/6) σε τροχαίο.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν το τελευταίο εξάμηνο στον Ελλοπιακό και στη Γ’ Εθνική, με την ομάδα να γνωστοποιεί το τραγικό γεγονός του χαμού του. «Η πιο συννεφιασμένη Κυριακή. Δεν υπάρχει ούτε συλλαβή να βγει από τα στόματα μας.

ΣΟΚ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΣΥΝΤΡΙΒΗ

Δυστυχώς είχε δίκιο ο σπίκερ. Δεν μπορούσε να σε προλάβει κανένας. Δεν πρόλαβε να χαρεί την ανακοίνωση μας ότι σε λίγο καιρό θα βρίσκεται αρχηγός στο νέο μας στόχο που έχουμε σχεδιάσει.

Έφυγε με δυνατό σπριντ ο άρχοντας, το παιδί όλων μας. Στην ενδεκάδα των αγγέλων από σήμερα ο Στάθης Χατζηλάμπρος».

Οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο

Οι πρώτες πληροφορίες, μετά τα προηγούμενα τροχαία που σόκαραν το πανελλήνιο, αναφέρουν πως ο Χατζηλάμπρος σκοτώθηκε όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και καρφώθηκε σε μια ελιά δίπλα στο δρόμο.

Ο 26χρονος από τη Θήβα ο οποίος είχε γενέθλια τη Δευτέρα 24/6 είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Λεβαδειακό και έχει αγωνιστεί σε Θήβα, Άγιο Ιερόθερο, ΠΑΟ Ρουφ, Πανελευσινιακό και Ελλοπιακό είχε συνολικά 7 παρουσίες σε ματς της Super League, όλα με τους Βοιωτούς ενώ παράλληλα είχε παίξει και σε 8 παιχνίδια Κυπέλλου.

Σε επίπεδο Β’ Εθνικής είχε αγωνιστεί 14 φορές ενώ στην Γ’ Εθνική είχε 82 παιχνίδια με 14 τέρματα.

Το διαβάσαμε εδώ athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button