ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία σε παραλία στον Φλοίσβο, «πάγωσαν» οι λουόμενοι

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το απόγευμα από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας Έδεμ του Φλοίσβου ένας 36χρονος αλλοδαπός.

Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Ά Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Μυστήριο με το θάνατο του 36χρονου

Ο 36χρονος αλλοδαπός ήταν μέλος πληρώματος σκάφους σημαίας Μάλτας, και εντοπίστηκε στην προβλήτα F της μαρίνας Φλοίσβου.

Στο σημείο προσήλθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button