ΔΙΑΦΟΡΑ

Βρετανία: Πeθανε ο παχύτερος άνδρας της χώρας λίγες μέρες πριν κλείσει τα 34 χρόνια του – Ζύγιζε 317 κιλά

Ο Τζέισον Χόλτον, ένας παχύσαρκος νέος που θεωρείται ότι ήταν ένας από τους “παχύτερους άνδρες” της Βρετανίας, πέθανε από οργανική ανεπάρκεια μόλις μία εβδομάδα πριν από τα 34α γενέθλιά του.

Ο Χόλτον πέθανε το περασμένο Σάββατο στο Σάρεϊ στη Βρετανία από σοβαρά προβλήματα απόρροια της παχυσαρκίας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Υπολογίζεται ότι ζύγιζε 317 κιλά.

Όπως γράφει η The Sun, χρειάστηκαν έξι πυροσβέστες για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Royal Surrey County Hospital, όπως δήλωσε στην εφημερίδα η μητέρα του, Leisa.

Τα νεφρά του Holton ήταν τα πρώτα όργανα που κατέρρευσαν, είπε, προσθέτοντας ότι οι γιατροί είπαν ότι ο γιος της θα πεθάνει “μέσα σε μια εβδομάδα”.

“Ο Τζέισον σύντομα άρχισε να παίρνει την κατηφόρα”, είπε στην εφημερίδα. “Είχε τουλάχιστον οκτώ ζωές και πίστευα ότι οι γιατροί θα μπορούσαν να τον σώσουν ξανά, αλλά δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν”.

Ο Χόλτον πέθανε από οργανική ανεπάρκεια και παχυσαρκία, αναφέρεται στην έκθεση του ιατροδικαστή.

Ζούσε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μπανγκαλόου του δήμου, ειδικά κατασκευασμένο με ενισχυμένα έπιπλα για την άνεσή του. Στο τελευταίο μέρος της ζωής του, ο Holton ήταν ακίνητος, καθηλωμένος στο κρεβάτι και υπέφερε από αναπνευστικά προβλήματα.

Ο Χόλτον φέρεται να άρχισε να τρώειυπερβολικά κατά τη διάρκεια της εφηβείας μετά τον θάνατο του πατέρα του- συνέχισε να λαμβάνει 10.000 θερμίδες την ημέρα, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν και η κατανάλωση κεμπάπ για πρωινό.

Σε συνέντευξή του στο TalkTV το 2023, είχε πει: “Πιστεύω ότι ο χρόνος έχει τελειώσει για μένα γενικά. Πλησιάζω τα 34 τώρα. Ξέρω ότι πρέπει να δοκιμάσω κάτι”.

Το 2020 κατέρρευσε και χρειάστηκε να μεταφερθεί με γερανό από διαμέρισμα τρίτου ορόφου από ομάδα περισσότερων από 30 πυροσβεστών.

“Αυτή ήταν η πιο καταστροφική στιγμή της ζωής μου”, είπε.

“Το τρομακτικό μέρος όλων αυτών ήταν ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονταν έξω. Παρακολούθησα [την ταινία] The Whale και μου φάνηκε όντως σαν ταινία τρόμου. Είπα στη μητέρα μου, μην το δεις. Την έκλεισα και άρχισα να κλαίω.

 

 

“Έκλαψα μέχρι να κοιμηθώ σε αυτή την ταινία. Ήταν πολύ στενάχωρο για μένα γιατί σκέφτηκα ότι είμαι ο πιο παχύσαρκος άνθρωπος της Βρετανίας, αυτό θα σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα”, πρόσθεσε.

Η ταινία “The Whale” του Ντάρεν Αρονόφσκι είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Μπρένταν Φρέιζερ. Η ταινία είναι μια διασκευή του ομώνυμου θεατρικού έργου του Samuel D Hunter που ακολουθεί τον Charlie, έναν εξαιρετικά υπέρβαρο άνδρα με πολύ περιορισμένη κινητικότητα.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Χόλτον υπέστη μίνι εγκεφαλικά.

Ο Καρλ Τόμσον το 2015 κατείχε το ρεκόρ του βαρύτερου άνδρα της Βρετανίας, ζυγίζοντας 412 κιλά.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button