ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Δύσκολα τώρα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν»

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο ιδιωτικό νοσοκομείο που νοσηλεύεται, μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν τρεις εβδομάδες – Η γενική του εικόνα για σήμερα δε είναι καλή και γι’αυτό δεν έγινε σήμερα η αποσωλήνωση του

Ο Θάνος Βάγιος μέσα από το «Πρωινό» αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, στην προσπάθεια αποσωλήνωσης του».

Η γενικότερη κλινική του εικόνα τελικά δεν ήταν αυτή που θα επέτρεπε να προχωρήσει η αποσωλήνωση

«Θα μειωνόταν τα φάρμακα και θα προχωρούσαν σε σταδιακή αποσωλήνωση, αλλά τελικά δεν ισχύει… Οι γιατροί παρά το καλό εγκεφαλογράφημα, οι μελέτες και οι εξετάσεις τους έδειξαν ότι δεν είναι σε θέση να μειώσουν τις δόσεις των χορηγούμενων φαρμάκων και να πάνε σε αποσωλήνωση σήμερα.

Μάλλον οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό θα γίνει πια την άλλη εβδομάδα. Η εικόνα του, η κλινική του εικόνα είναι σταθερή. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στη μείωση φαρμάκων και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

To διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button