ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Αυτό που γίνεται με τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, αρνούμενος να συνεργαστεί με τους γιατρούς. Ωστόσο, τρώει κανονικά, έχει συνεχώς αιτήματα και σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, είναι καλά στην υγεία του, έχει όρεξη και διαύγεια.

Άγιοι Ανάργυροι: Ο δολοφόνος της Κυριακής τρώει κανονικά, σαν να μην έγινε τίποτα – Δεν έχασε την όρεξη του

Υπενθυμίζεται ότι νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο με δεμένα τα χέρια και τα πόδια στο κρεβάτι, σπάζοντας συνεχώς αντικείμενα και ζητώντας να φύγει.

«Δημιουργεί προβλήματα και είναι δεμένος με ιμάντες ο δολοφόνος της Κυριακής»

Παράλληλα, η 25η Ανακρίτρια διόρισε πραγματογνώμονα-ψυχίατρο, ο οποίος θα εξετάσει αν ο δράστης έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο 39χρονος δολοφόνος, όντας σε ιδιαίτερα ανήσυχη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ειδικό δωμάτιο για κρατούμενους. Οι θεράποντες ιατροί, αντιμετωπίζοντάς τον ως ψυχιατρική περίπτωση, τον έδεσαν στο κρεβάτι με μια σχετική ελευθερία κινήσεων, επιτρέποντάς του να ζητήσει βοήθεια από τους τρεις φρουρούς που τον επιτηρούν.

Ο δράστης ζήτησε να μεταφερθεί από το Τζάνειο σε άλλο χώρο, εκτός φυλακής, αρνούμενος να επιστρέψει στο κελί του. Έφαγε κανονικά και ζήτησε να επικοινωνήσει με τους γονείς του, αίτημα που δεν εγκρίθηκε.

Παράλληλα, η οικογένειά της αδικοχαμένης Κυριακής ισχυρίζεται ότι ο δράστης τα έχει… «τετρακόσια», ενώ και οι τέσσερις ψυχίατροι που τον εξέτασαν μέχρι τώρα έκριναν ότι είναι μόνο χειριστικός και με επιλεκτική αμνησία.

To διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button