ΔΙΑΦΟΡΑ

Γυναίκα μπήκε στη θάλασσα να κάνει μπάνιo και την τσiμπησε φίδι σε αuτή την παραλία

Βόλος: Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Αντιμέτωπη με μία περιπέτεια ήρθε μία 40χρονη σε παραλία της Μαγνησίας το μεσημέρι της Κυριακής (14/4). Ειδικότερα η γυναίκα δέχθηκε τσίμπημα από φίδι, το οποίο βρισκόταν μέσα στο νερό την ώρα που κολυμπούσε στην περιοχή Σουτραλί της Αγριάς.

Το φίδι, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr τσίμπησε τη γυναίκα στο πόδι ενώ βρισκόταν σε ρηχά νερά. Το σημείο που δέχθηκε το τσίμπημα μελάνιασε και πρήστηκε, ενώ ήταν εμφανείς δύο μικρές τρύπες.

Στο σημείο άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τη γυναίκα στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στις Αρχές επικρατεί προβληματισμός, αν το γεγονός είναι τυχαίο ή αν συνδέεται με τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου και το οργανικό φορτίο που έπεσε στον Παγασητικό από το Πήλιο και την Κάρλα.

“Βάφτηκε” μαύρος όλος ο Βόλος: 46χρονος πατέρας 2 παιδιών πήγε στο σπίτι να αλλάξει ρούχα, κατέρρευσε και πέθανε

Ένας 46χρονος στον Βόλο, εντοπίστηκε νεκρός από τη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και έπεσε νεκρός από ανακοπή καρδιάς.

Ο αδικοχαμένος άνδρας πήγε σπίτι του, σε περιφερειακή συνοικία της πόλης, να αλλάξει τα ρούχα της δουλειάς και κατέρρευσε, όπως αναφέρει το gegonota.news.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να επαναφέρουν τον 46χρονο

Οι γιατροί του νοσοκομείου Βόλου κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά, δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα.

Φωτογραφία Αρχείου – Από enimerotiko.gr

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button