ΔΙΑΦΟΡΑ

Σχεδίασε μια κουζίνα που δεν θα παλιώσει ποτέ: 29 όμορφες ιδέες με ουδέτερα χρώματα

Η κουζίνα, είναι ένας αγαπημένος χώρος στο σπίτι, μαγειρεύουμε, μοιραζόμαστε στιγμές με την οικογένειά μας, ακόμα και με τους φίλους μας. Με έναν ουδέτερο σχεδιασμό κουζίνας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν υπέροχο χώρο που θα αποπνέει ηρεμία και ισορροπία, ενώ παράλληλα θα είναι λειτουργικός, διαχρονικός και στιλάτος.

Ποιο στυλ να διαλέξετε για μια Κουζίνα με ουδέτερα χρώματα

Τα ουδέτερα χρώματα συνδυάζονται εύκολα με οποιοδήποτε στυλ, από την αγροικία έως το μινιμαλιστικό. Αν σκέφτεστε ότι η κουζίνα σας θα γίνει μονότονη με τα ουδέτερα χρώματα, τα πιο εξεζητημένα και ιδιαίτερα στυλ μπορούν να βοηθήσουν. Για παράδειγμα, επιλέξτε το σκανδιναβικό για την τραπεζαρία σας και διακοσμήστε το με γήινες αποχρώσεις, ζεστά υφάσματα, πράσινα φυτά και ακατέργαστο ξύλο, το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει θετικά!

Αν αγαπάτε το μινιμαλιστικό στυλ, επιλέξτε καθαρές γραμμές, απλές επιφάνειες, ακατέργαστο ξύλο και πέτρα για τη διακόσμηση, φτιάχνοντας έναν ιδανικό και σύγχρονο χώρο. Αν αναζητάτε κάτι πιο άνετο και εντυπωσιακό, επιλέξτε ρετρό έπιπλα, σε ουδέτερες αποχρώσεις και vintage πινελιές. Στην τελική μπορείτε να δημιουργήστε τον δικό σας μοναδικό συνδυασμό, συνδυάζοντας διαφορετικά στυλ και υλικά. Το σημαντικό είναι να αποδώσετε την προσωπικότητά σας και να δημιουργήσετε ένα χώρο που να αντιπροσωπεύει τον εαυτό σας.

Επιλογή Χρωμάτων 

Για να σχεδιάσετε μια κουζίνα με ουδέτερα χρώματα, αποφύγετε τις έντονες και κραυγαλέες χρωματικές αντιθέσεις και επιλέξτε απαλούς τόνους του γκρι, του λευκού, του μπεζ και του καφέ. Τα ουδέτερα χρώματα έχουν την τάση να δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, επιτρέποντας στην υπόλοιπη διακόσμηση της κουζίνας να ξεχωρίζει.

Προτιμήστε Φυσικά Υλικά σε μια Κουζίνα με ουδέτερα χρώματα

Διαλέξτε πέτρα, ξύλο, γρανίτη, μάρμαρο και ανοξείδωτο ατσάλι για να δημιουργήσετε μια μοναδική αισθητική. Επίσης, τα υλικά με υφές και φινιρίσματα προσθέτουν βάθος και κάνουν πιο μοντέρνο τον χώρο της κουζίνας.

Επιλέξτε Έπιπλα Με Καθαρές Γραμμές

Keep it simple! Για μια κουζίνα με ουδέτερα χρώματα, τα έπιπλα και αξεσουάρ με καθαρές γραμμές είναι τα καλύτερα. Οι απλές γραμμές δημιουργούν μια εικόνα καθαριότητας και τάξης και ταιριάζουν απίστευτα με τα ουδέτερα χρώματα.

Φυσικός Φωτισμός

Αξιοποιήστε το φυσικό φως όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν έχετε μεγάλα παράθυρα ή μπαλκονόπορτες, τραβήξτε τις κουρτίνες και αφήστε τον ήλιο να κάνει το θαύμα του. Αν στο χώρο δεν υπάρχει πολύ φυσικό φως επιλέξτε φωτισμό που να μοιάζει με φυσικό, όπως λάμπες LED με λευκό θερμό φως, για απομίμηση του φως της ημέρας.

Προσθέστε Πράσινο

Τα φυτά και τα βότανα, δεν θα προσφέρουν απλά ένα φυσικό στοιχείο, αλλά θα φρεσκάρουν τον χώρο, αρωματίζοντάς τον διακριτικά. Μικρές γλάστρες με βότανα όπως δεντρολίβανο και βασιλικός, είναι ιδανικά για την κουζίνα σας.

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω κουζίνες σε ουδέτερα χρώματα και πάρτε ιδέες για να σχεδιάσετε την δική σας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το διαβάσαμε εδώ olagiatospiti.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button