ΔΙΑΦΟΡΑ

Προσοχή: Ανακοίνωση της Lidl Hellas για δημοφιλές προϊόν με λάθος ημερομηνίας λήξης

H εταιρεία Νιτσιάκος ζητά συγνώμη από τους καταναλωτές

Με επείγουσα ενημέρωση προς τους καταναλωτές η Lidl Hellas προειδοποιεί για δημοφιλές στην Ελλάδα προϊόν. Πρόκειται για το προϊόν της εταιρείας Νιτσιάκος «Στήθος φιλέτο γαλοπούλας» με κωδικό προϊόντος ΙΑΝ 6206074 και ημερομηνία λήξης 12/04/2024.

Στο συγκεκριμένο προϊόν εκ παραδρομής αναγράφονται ως ημερομηνίες παραγωγής και λήξης οι 30/04/2024 και 12/05/2024, αντί των ορθών 30/03/2024 και 12/04/2024. Δηλαδή η ημερομηνία είναι λανθασμένη κατά ένα μήνα! Η εταιρεία Νιτσιάκος Α.Β.Ε.Ε. προτρέπει όλους τους πελάτες να λάβουν υπόψιν τους την παραπάνω πληροφορία, η οποία σχετίζεται με την κατανάλωση του προϊόντος.

Το προϊόν «Στήθος φιλέτο γαλοπούλας» πωλήθηκε από την LIDL HELLAS και μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα των σουπερμάρκετ Lidl, έναντι του τιμήματος της αγοράς του, ακόμη και χωρίς την απόδειξη αγοράς. Η εταιρεία Νιτσιάκος Α.Β.Ε.Ε. ζητά συγγνώμη από όλους τους καταναλωτές για την αναστάτωση που πιθανόν προκλήθηκε.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button