ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τρελάθηκε» ο καιρός: Έπεσαν χιόνια στη Φθιώτιδα μέσα στον Απρίλιο

Ενημερωθείτε για την αλλαγή του καιρού στην Ελλάδα. Χιόνια, κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες κυριαρχούν σε πολλές περιοχές.

Ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο καιρός ήταν καλοκαιρινός χθες Παρασκευή 19 Απριλίου έπεσαν χιόνια σε μεγάλα υψόμετρα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Έπεσαν χιόνια στη Φθιώτιδα μέσα στον Απρίλιο

Μέσα σε αυτά και η Οξυά στη Φθιώτιδα σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, όπως αναφέρει το lamiareport.gr. Χιόνι έπεσε και στο Βελούχι και τον Παρνασσό, ενώ χιόνι με χιονόνερο έπεσε και σε περιοχές της Οίτης και των Βαρδουσίων.

«Τρελάθηκε» ο καιρός: Που έπεσε κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία

Σε τουλάχιστον έξι περιοχές, όπου το Meteo.gr έχει μετεωρολογικούς σταθμούς, η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν. Μέσα σε αυτές περιοχές του Παρνασσού και το Μαυρολιθάρι Οίτης.

Αναφορικά με τον όγκο του νερού που αναμένονται στην παρούσα κακοκαιρία, η Καρδίτσα μέχρι τις 9:00’ το βράδυ έχει δεχτεί το μεγαλύτερο άνω των 65 χιλιοστών.

Δυνατή βροχή και στο Νέο Μοναστήρι με 28.8 χιλιοστά και στις υπόλοιπες περιοχές του Δομοκού, όπως και της κεντρικής Θεσσαλίας. Αρκετά πιο μακριά τα 22.6 χιλιοστά που έπεσαν μέχρι αυτή την ώρα στη Στεφάνη Βοιωτίας.

Τα φαινόμενα έως τις προμεσημβρινές ώρες σήμερα Σάββατο (20-04-24) θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και παρουσιάζουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις παρακάτω περιοχές:

  • Θεσσαλία (κυρίως ανατολικά)
  • Σποράδες
  • Νότια Πιερία
  • Βόρεια Εύβοια
  • Νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια)
  • Νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο)

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button