ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαρύ πένθος σήμερα για τον Σταύρο Μπαλάσκα

Δύσκολες ώρες για τον Σταύρο Μπαλάσκα, καθώς, όπως έγινε γνωστό, πριν λίγη ώρα, έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο αστυνομικός αναλυτής, με αναρτήσεις του στο Facebook.

Βουβός θρήνος για τον Σταύρο Μπαλάσκα

Πέθανε η μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Σταύρο Μπαλάσκα, καθώς, όπως έγινε γνωστό, πριν λίγη ώρα, έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο αστυνομικός αναλυτής, με αναρτήσεις του στο Facebook.

“Καλό σου ταξίδι μανούλα μου…Σ’αγαπάω πολύ” έγραψε χαρακτηριστικά, “ανεβάζοντας” και μία φωτογραφία με τον ίδιο να στέκεται δίπλα στη μητέρα του, η οποία είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Σε ένδειξη πένθους, ανήρτησε ένα μαύρο φόντο στη φωτογραφία – προφίλ του λογαριασμού του.

 

 

Πλήθος κόσμου έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στον Σταύρο Μπαλάσκα, με σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να τον συλλυπηθεί.

 

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button