ΔΙΑΦΟΡΑ

Χαμός σήμερα με τα βαριά λόγια του Λάκη Λαζόπουλου για τον Γιώργο Αυτιά

Χείμαρρος ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Γιώργου Αυτιά μέσα από το podcast του.

“Σκεφτείτε πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του Αυτιά για να γίνει ευρωβουλευτής, θέλω να τον συμπονέσουμε. Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος, άφησε πίσω την καριέρα του, έμεινε σε αυτά που θυμόταν από τη χούντα: Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια. Πάμε, πάμε, πάμε… η νυφίτσα“, είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δεν έχει καταλάβει ο Γιώργος ότι οι οικογένειες σταμάτησαν να δημιουργούνται στην Ελλάδα όχι γιατί μπήκαν οι γάμοι των ομοφυλοφίλων, αλλά γιατί οι ετεροφυλόφιλοι είναι άφραγκοι γιατί ο μισθός που παίρνουν δεν φτάνει. Πάμε τώρα να δούμε τον Γιώργο Αυτιά, αυτόν τον ήρωα του συστήματος, αυτόν τον γλείφτη των αιώνων… ο οποίος θα πάει από υπερβολική δόση έπαρσης και έξαρσης.

Όπως λέει και μια αιγυπτιακή παροιμία: Στην κορυφή της πυραμίδας πάει κανείς με δύο τρόπους, είτε πετώντας σαν αετός οπότε εύκολα φτάνεις στην κορυφή και εύκολα πετάς σε άλλη κορυφή, είτε να φτάσεις σέρνοντας την κοιλιά σου σαν φίδι” προσέθεσε.

Το διαβάσαμε εδώ posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button