ΔΙΑΦΟΡΑ

Δυστυχώς: Νεκρός “μπαμ και κάτω” 53χρονος Αστυνομικός πριν λίγο

Ένας 53χρονος αστυνομικός και πατέρας τριών παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή, εντελώς ξαφνικά, σήμερα, Δευτέρα, σκορπώντας θλίψη στο Καρπενήσι.

Από παθολογικά αίτια “έφυγε” ο 53χρονος αστυνομικός

Ο αδικοχαμένος ανθυπαστυνόμος, που υπηρετούσε στην αστυνομική διεύθυνσης Ευρυτανίας και ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία, πέθανε αιφνίδια και όπως αναφέρουν τα evrytanika.gr, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Οικογένεια, συνάδελφοι και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο αύριο, Τρίτη, στις 12, στον Ιερό Ναό προφήτη Ηλία, στον Άνω Ξηριά Καρπενησίου. Οι συνάδελφοί του θέλησαν να τον αποχαιρέτησαν δημόσια, με ανάρτησή τους στο Facebook.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του άτυχου ανθυπαστυνόμου και υπογράμμισε ότι επρόκειτο για «απρόσμενη απώλεια».

 

«Καλό παράδεισο Νίκο»: Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ – Πέθανε ξαφνικά 40χρονος αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 40χρονος αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη, καθώς έφυγε από τη ζωή απροσδόκητα, σε νεαρή ακόμη ηλικία.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων έβγαλε ανακοίνωση για τον απροσδόκητο και πρόωρο θάνατο του 40χρονου αστυνομικού που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης της Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Ο 40χρονος Νίκος έφυγε απότομα και οι συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν

«H οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας θρηνεί τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου μας ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ Νικόλαο, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης της Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά και τόσο πρόωρα σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του !

Καλό παράδεισο Νίκο!

Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων!»

Το διαβάσαμε εδώ enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button