ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η αγκαλιά της Καινούργιου

Super Κατερίνα: Μια εκπομπή αφιερωμένη στον Ανδρέα Μικρούτσικο! Τα πρώτα χρόνια της ζωής του Ανδρέα Μικρούτσικου και η σχέση του με τον αδελφό του, Θάνο.

Ένα βίντεο – αφιέρωμα στη ζωή του ήταν αρκετό για να συγκινηθεί σήμερα 27/12 στον αέρα της Super Κατερίνας και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε κοντά του και του έκανε μια τρυφερή αγκαλιά.

«Δεν γίνεται να ξεχάσω τους γονείς μου. Τους θυμάμαι καθημερινά. Οι γονείς μας περνάνε μέσα από εμάς, οι εκφράσεις μας. Κάθομαι σε μια πολυθρόνα και βλέπω τηλεόραση, δεν βλέπω μόνος μου, τους “κουβαλάω” όλους.

Και τον Θάνο, και τη μάνα μου και τον πατέρα μου. Τους “κουβαλάω” πραγματικά και σαν έκφραση και σαν συναίσθημα και σαν τρόπος και σαν γέλιο και σαν χιούμορ… Και όλοι μας θα “κουβαλάμε” τα αγαπημένα μας πρόσωπα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Εγώ είχα την τύχη και η σχέση με τους γονείς μου και με τον αδερφό μου να είναι ένα πράγμα αδιαπέραστο, το οποίο δεν μπορούσε να διχοτομηθεί».

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button