ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν τον αναγνωρίζει ούτε ο Πώποτας: Με λευκά μαλλιά, μούσια και άλλος άνθρωπος ο Αστέρης του «Καφέ της Χαράς» 18 χρόνια μετά

Οι περισσότεροι τον θυμόμαστε από τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς» στον ρόλο του «Αστέρη Νεγρεπόντη».

Ο λόγος για τον Χρήστο Μάντακα, ο οποίος γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου και είναι ηθοποιός. Ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80 ως μοντέλο και από τη δεκαετία του ’90 δούλευε ως ηθοποιός.

Είχε συμμετάσχει στη Λάμψη του Φώσκολου αλλά και σε αρκετά σίριαλ και ταινίες. Γοητευτικός, αρρενωπός και καλός ηθοποιός έκανε επιτυχίες αλλά τα τελευταία χρόνια χάθηκε από την ελληνική showbiz.

Με την έλευση της ιδιωτικής τηλεόρασης στις αρχές των 90s, ο Χρήστος Μάντακας ασχολήθηκε επιτυχώς με την υποκριτική, ενώ ένας από τους ρόλους που τον έκανε ευρύτερα γνωστό (και βλέπουμε ακόμα και σήμερα λόγω των επαναλήψεων) είναι αυτός του «Αστέρη» στο «Καφέ της Χαράς».

Ωστόσο, από το 2012 και τη συμμετοχή του στη σειρά «Οι Βασιλιάδες», αποφάσισε να απέχει από τη δημοσιότητα και να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό τομέα, ενώ μέχρι πρόσφατα έκανε δημόσιες σχέσεις σε γνωστό cocktail bar στο Γκάζι.

Πώς είναι σήμερα ο «Αστέρης Νεγρεπόντης»

 

 

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button