ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν τα κατάφερε ο Νικολάκης – “Έφυγε” σήμερα το πρωϊ

Δεν τα κατάφερε ο Νικολάκης – “Έφυγε” σήμερα το πρωϊ

«Έφυγε» σήμερα το πρωί μετά από διήμερη νοσηλεία στην εντατική του ΚΑΤ ο 24χρονος Νίκος Αρσένης. Ο άτυχος 24χρονος αθλητής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του σε δρόμο του Περισσού τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Αυγούστου.

Ο Νίκος ήταν μέλος του Πυγμαχικού Συλλόγου Αμφιλοχίας με συμμετοχές σε πρωταθλήματα και αγαπητό μέλος την τοπική κοινωνία. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Κομποθέκλα Αμφιλοχίας.

Θρήνος στις Σέρρες – Βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο και…

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν ποδηλάτη συνέβη σε επαρχιακή οδό στις Σέρρες. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος συγκρούστηκε, χθες, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, σε χωριό του δήμου Ηράκλειας στις Σέρρες με ποδήλατο στο οποίο επέβαινε 47χρονος.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Γεφυρουδίου – Βαλτερού και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ποδηλάτης. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το Α.Τ. Ηράκλειας.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button